• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog ovoga su mu vikali da je majmun, a on je to opet uradio: Real ućutkao Atletiko, ali svi pričaju o skandalu!

Autor Dragan Šutvić

Nije Vinisijus Žunior čak bio ni strijelac u pobjedi Real Madrida protiv rivalskog Atletika, ali jeste imao potez koji je razbjesnio navijače "jorgandžija", naročito one koji su mu pjevali skandalozne, rasističke pjesme uoči meča.

 real pobijedio atletiko Izvor: Streamja.com/Printscreen

Real Madrid niko ne može da zaustavi - Atletiko ni ovog puta u "Madrilenju" nije mogao da se ispriječi svom najvećem rivalu, pa je prvak Španije i Evrope uspio da stigne i do šeste pobjede u šestom kolu Primere - 2:1.

Iako nije bio strijelac, meč je obilježio Vinisijus Žunior, koji je prethodnih dana bio meta rasističkog napada na televiziji, ali i navijača Atletika, kojima je poslije skandaloznih povika sve natrljao na nos!

Brazilac je u jednoj emisiji na španskoj televiziji bio opisan "kao majmun" po rečima predsjednika Udruženja fudbalskih agenata Španije, i to zbog činjenice da pleše kada slavi svoje golove. Pred početak meča na "Vandi Metropolitano", navijači Atletika su sve to ponavljali u rasističkim povicima uperenim ka Realovoj zvijezdi.

A onda je njegov sunarodnik Rodrigo u 18. minutu riješio da baš tako proslavi pogodak. Čuameni ga je sjajno pronašao, ovaj fenomenalno završio lijepu akciju i doveo Real u vođstvo, da bi odmah zatim zajedno sa Vinisijusom plesao u inat svim navijačima Atletika. Mogli su se videti i brojni predmeti koji su poletjeli s tribina u njihovom pravcu. Pogledajte kako je to izgledalo:

Već u 36. minutu je bilo 2:0 kada je Federiko Valverde bio strijelac, ali je Real u finišu meča ušao u dramu. Primili su gol u 83. minutu, igrač koji je ponikao u njihovoj akademiji, Mario Ermoso, bio je strijelac za Atletiko. Nastala je mala konfuzija u redovima tima Karla Anćelotija, ali su izdržali do kraja meča i stigli do velike pobjede.

Tako su ostali dva boda ispred Barselone i tri ispred Betisa, kao jedini tim sa svim pobjedama. Atletiko, sa druge strane, ima više problema, pošto im je ovo već treći meč ove sezone u kom nisu upisali trijumf. Evo kako izgleda tabela Primere:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC