• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kritikujte one što imaju budžet 5 miliona" - Burna konferencija Lalatovića: Pobijedio u Nišu, pa pecnuo novinare!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Energični trener prokomentarisao je novinske napise koji su se pojavili nakon što je izgubio prvi meč u Radničkom.

 Nenad Lalatović kritikovao novinare zbog stalnih prozivki Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Radničkog iz Niša savladali su Spartak u posljednjem meču 12. kola Superlige, a bio je to prvi trijumf Nenada Lalatovića od povratka na Čair. Temperamentni stručnjak upisao je pobjedu nakon neuspjeha protiv Voždovca, a na konferenciji poslije utakmice u svom stilu je prokomentarisao novinske napise koji su ispratili njegov povratak u srpski fudbal.

Trener koji ima bogato iskustvo u srpskim klubovima nezadovoljan je tretmanom u javnosti, jer je češće od svojih kolega nalazi na udaru medija. Po njegovom mišljenju, mediji bi trebalo da kritikuju trenere koji imaju daleko veće budžete od njega u Radničkom, a ne bilježe sjajne rezultate.

Na početku konferencije Lalatović je prvo analizirao utakmicu... "Čestitao bih danas i jednoj i drugoj ekipi na prikazanoj igri, slažem se sa kolegom da je Spartak bolje ušao u meč od nas u prvih 15-20 i imali su terensku inicijativu. Mi smo ušli malo bojažljivo jer je bio veliki pritisak. Jednostavno, ja sam preuzeo sa samo devet bodova i bili smo na poziciji sa koje se ispada iz lige ili se igra baraž za opstanak. Mislim da Radnički kao klub, Niš kao grad i moj tim ne zaslužuju da budu u toj donjoj zoni tabele. Mislim da imamo kvalitet za mnogo više. Tek poslije 20 mintua smo se probudili, počeli da igramo fudbal i postigli taj prvi gol. Propustili smo priliku koja je bolja od pet penala da povedemo 2:0 kada je Cvetković sa nekoliko metara glavom promašio gol", ispričao je Nenad Lalatović.

A zatim se osvrnuo na naslove u medijima koji su se pojavili nakon utakmice Voždovca i Radničkog. Tada su Nišlije poražene u Beogradu, a ta utakmica odigrana je tek nekoliko dana nakon što je Nenad Lalatović sjeo na klupu tima sa Čaira.

"Kada postignete golove na vrijeme mnogo je lakše igrati. Mnogi mediji su prenijeli kao da je smak svijeta što mi nismo pobijedili Voždovac. 'Zamislite, evo Lalatović nije pobijedio!' Kao da sam izgubio deset utakmica zaredom. Neki treneri čiji klubovi imaju budžete po 4-5 miliona ne pobijede po tri, četiri, pet utakmica i to bude mirno. Niko ih ne pominje. Ja ako jednu ne pobijedim, po svim sam portalima 'Evo, opet nije nije pobijedio'. Pa ne mogu da pobijedim svaku, kao da imam budžet 10 miliona. Kritikujte one tamo što ne pobjeđuju po pet utakmica", rekao je temperamentni stručnjak.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC