• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alegri će "opljačkati" Juventus ako dobije otkaz!? Ekipa u katastrofalnoj formi, a njega čeka bogatstvo!

Autor Dragan Šutvić

Iako je Maks Alegri na udaru navijača i javnosti, on je sasvim siguran da će sačuvati posao jer Juventus ne može da plati klauzulu u sučaju otkaza.

 algeri dobija 36 miliona evra u slučaju otkaza u juventusu  Izvor: Profimedia / Nderim Kaceli / DPPI

Fudbaleri Juventusa nisu na sjajan način otvorili novu sezonu. Već dugo su bez pobjede, vrh tabele u Seriji A im je daleko, a u Ligi šampiona počeli su sa dva uzastopna poraza.

Mnogi krivca vide u Dušanu Vlahoviću koji uopšte ne dobija lopte i ne ulazi u šanse pa mora iz slobodnih udaraca da trese mreže. Oni drugi krivca traže u Masimilijanu Alegriju, ali trener crno-bijelih je prilično siguran.

Možda će vas zanimati

Po informacijama koje imaju mediji u Italiji, Maks Alegri ne mora da brine da li će uskoro biti otpušten. Ukoliko bi Juventus riješio da mu uruči otkaz u ovom trenutku, morao bi da mu isplati i čak 36 miliona evra. To je cifra koja za tim iz Torina djeluje kao preveliki zalogaj jer bi takva transakcija ugrozila čitavo poslovanje jednog od giganata italijanskog fudbala.

"Hoćete vi plaćati novog trenera?", rekao je nedavno direktor Mauricio Arivabenne, a izgleda da je on aludirao i na novac koji bi Juventus morao da izdvoji u slučaju otkaza za Alegrija. Zato su u klubu čvrsto uz trofejnog trenera i u javnost se plasiraju priče o četvorogodišnjem planu koji bi mogao da vrati klub na mjesto koje mu je pripadalo prije nekoliko godina.

Koliko dugo će imati strpljenja i kada će 36 miliona evra prestati da budu kočnica za otkaz italijanskom stručnjaku, ostaje da se vidi. Za to vrijeme će se sa formom mučiti najveće zvijezde poput Dušana Vlahovića, Anhela Di Marije, Filipa Kostića i drugih igrača.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC