• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tadiću, sjedi na klupu - igraš sramotno!" Legenda udarila po kapitenu Srbije, brutalna prozivka

Autor Haris Krhalić

Vesli Snajder je otvoreno kritikovao igre Dušana Tadića za Ajaks ove sezone.

 Vesli Snajder o Dušanu Tadiću Izvor: MN Press/YouTube/Vandaag Inside/Screenshot

Ajaks je preko ljeta "prodao pola tima" i ostao bez trenera Erika ten Haga, ali ako pitate Veslija Snajdera - najveći krivac za nešto slabiji ulazak u sezonu je Dušan Tadić. Srpski reprezentativac, po ocjeni Snajdera je najslabija karika "kopljanika", odnosno smatra Holanđanin da ne igra ni na približnom nivou na koji smo navikli od Tadića da čak predlaže i selidbu na klupu.

U jednoj emisiji na holandskoj televiziji Vesli Snajder, bez dlake na jeziku je "udario" na Tadića do koga će ovakve riječi sigurno stići u nekom momentu...

"Tadićeva forma polako djeluje sramotno... Kao da je potpuno van forme. U ovom trenutku morate da mu prekratite muke i stavite ga na klupu. Kapiten je tima, ali može da bude i kapiten tima tako što će dati i drugim igračima šansu", rekao je Vesli Snajder koji smatra da "već neko vrijeme Tadić nije svoj".

Tadić je u Ajaksu od 2018. godine i za to vrijeme je postigao 92 gola i asitirao za još 96 (ukupno 204 nastupa), ali je istina da ga gol nikako neće ove sezone. Nije se upisao u strijelce na deset utakmica, ali je zato asistirao za pet pogodaka, dok ga je novi trener "kopljanika" Alfred Šrojder isprobavao i na novim mjestima u timu - prvo je Tadić igrao na mjestu centralnog veznog, a zatim i po desnom krilu nakon odluke da prodaju Antonija.

U svakom slučaju kraj sebe ponovo ima potpuno novi tim i nove saigrače, pa ne čudi što brojke nisu na impresivnom nivou kao nekada, ali očekivati da se skloni na klupu je pomalo suludo...

"Ključni momenat se odigrao na meču Ajaks - AZ kada je imao duel sa Brunom Martinsom Indijem. Gurao je sve od sebe, gledao ka sudiji i ništa se nije desilo. Treba malo da sjedne i na klupu, postaje sramotno...", hrabro je kritikovao Vesli Snajder fudbalera koji je za Ajaks igrao čak i poslije oružane pljačke.

Podsjetimo, Dušan Tadić je trenutno sa reprezentacijom Srbije koju očekuju utakmice protiv Švedske (24. septembar) i Norveške (27. septembar) u okviru Lige nacija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC