• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Razmaženi Mbape je nezadovoljan u PSŽ-u: Dali mu 150.000.000€, a zbog Mesija i Nejmara mu smeta jedna stvar!

Autor Dragan Šutvić

Čini se da je Kilijan Mbape daleko srećniji ulogom koju ima u reprezentaciji Francuske, gdje se sve vrti samo oko njega.

 kilijan mbape nezadovoljan statusom u pari sen žermenu  Izvor: Profimedia

Fudbaleri Francuske našli su se u nezgodnoj situaciji, pošto su dva kola prije kraja Lige nacija bili u poziciji da ispadnu u niži rang takmičenja. Ali svjetski šampioni su u četvrtak uveče savladali Austriju 2:0 i tako se ponovo vratili na sigurnije mjwsto u svojoj grupi.

Francuze je fenomenalnom partijom predvodio Kilijan Mbape, koji je postigao sjajan solo gol, uz pomoć kog je njegova selekcija uspjela da slomi otpor rivala. A nakon meča u Parizu, ponovo se pričalo o riječima zvijezde Pari Sen Žermena.

Možda će vas zanimati

Uprkos odličnim igrama PSŽ-a i rezultatima koje bilježe na startu nove sezone, Mbape deluje nezadovoljno. Dok su Nejmar i Lionel Mesi raspoloženi i da budu raspucani i da asistiraju saigračima, kod Mbapea je situacija malo drugačija. On jeste već postigao 10 golova, ali mnogi upiru u činjenicu da Mbape baš i nije raspoložen da "dijeli" lopte Brazilcu i Argentincu.

Pričalo se i o sukobom sa Nejmarom, a sada će i Mbapeove riječi učiniti da mnogi posumnjaju da Francuz baš i nije zadovoljan ulogom koju mu je Krištof Galtije dodijelio u PSŽ-u. Tako je objasnio razliku u odnosu na ono što pokazuje u reprezentaciji Francuske.

"Igram drugačije. Od mene se traže drugačije stvari nego u klubu. Ovdje imam mnogo više slobode. Trener zna da kao ‘devetku’ ima Olivijea Žirua koji okupira protivničku odbranu i ja onda mogu da se šetam naokolo i ulazim u prostore. U Pari Sen Žermenu je drugačije, to ne postoji. Traže od mene da igram u sredini i sve je drugačije", rekao je nezadovoljni Mbape, nakon što je ljetos dobio bonus od 150.000.000 evra za produžetak ugovora sa "svecima".

Kada se na sve doda činjenica da Mbape nijedan gol u PSŽ-u nije asistirao ni Nejmaru ni Mesiju, a da su njih dvojica njemu dodali loptu za čak osam pogodaka, mnogo je onih koji će doći do zaključaka da možda Francuz stvarno nije oduševljen ulogom u triju sa Brazilcem i Argentincem...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC