• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vanda našla dečka - Ikardiju uradila isto što i Maksiju! Smuvala se sa deceniju mlađim, a još je u braku! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Vanda nije čekala zvaničan razvod, već sada je u vezi sa još jednim fudbalerom iz Argentine!

 Vanda Nara ima novog dečka Izvor: Profimedia/Instagram/screenshot/wanda_nara

Sapunici Vande Nare i Maura Ikardija nema kraja, iako se kraj braka izgleda zaista približio. Argentinka je nedavno javno napisala da se definitivno rastaje od muža nakon brojnih nagađaja, prevara, pomirenja i pokušaja da se njihovi odnosi izglade. 

"Teško mi je u ovom trenutku, ali s obzirom na veliki medijski pritisak, bolje je da javnost od mene sazna istinu. Nemam više šta da objašnjavam i neću više iznositi nikakve detalje o ovom razlazu. Molim vas za razumijevanje, ne samo zbog mene, već i zbog naše djece", napisala je Vanda.

Zna se sa kim je Mauro Ikardi varao svoju 35-godišnju suprugu, ali sada su u argentinskim medijima procurile informacije da ni Vanda nije sama! Ona je navodno u vezi sa još jednim argentinskim fudbalerom, 24-godišnjim Martinom Pajerom. 

Ovaj ofanzivni vezista karijeru je počeo u Banfildu, igrao je u Taljaresu, da bi potom prešao u Midlzbro. Nije se snašao u Engleskoj pa je došao u Boku juniors gdje trenutno igra i gdje je u jednom noćnom klubu viđen sa Vandom u zagrljaju! 

Vanda ne samo da je još uvijek supruga Maura Ikardija nego je i njegova menadžerka, sredila mu je transfer u Galatasaraj, a nije joj prvi put da jednog fudbalera zamijeni drugim. Ona je u vezu sa Maurom Ikardijem ušla nakon što je bila sa Maksijem Lopezom, iskusnim napadačem koji je bio prijatelj njenog sadašnjeg muža. 

Vanda sa Maksijem Lopezom ima troje, sa Maurom Ikardijem dvoje djece i javno je otkriveno da je sa Maurom počela da se viđa dok je još bila u braku sa Maksijem. Da li je i sa novim dečkom romansu počela prije nego što je saznala za Ikardijevu prevaru, ostaje da se vidi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC