• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tiktoker proturio Ronaldinju loptu kroz noge: Htio da izblamira "kralja driblinga", a dobio neočekivanu reakciju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ronaldinjo je tokom igračkih dana bio poznat po ovakvim potezima, a izgleda da mu se ne dopada kada on bude "predmet" driblinga.

 Tiktoker-proturio-Ronaldinju-loptu-kroz-noge Izvor: Twitter/@goleadadazoeira/Printscreen

Na društvenim mrežama sve je više onih koji postaju popularni zbog svojih talenata, pa tako postoji i sve više ljudi koji uz pomoć fudbala dolaze do velikog broja fanova, iako nisu profesionalni fudbaleri. Jedan od njih je Ferjani Safi, koji ima veliki broj pratilaca na društvenoj mreži Tiktok zahvaljujući video snimcima koje objavljuje.

Ipak, ovaj posljednji izazvao je najviše pažnje, a sve zbog činjenice da je Safi odlučio da se našali sa legendarnim Ronaldinjom i proturi mu loptu između nogu. Ali teško da su očekivali reakciju Brazilca kakvu su dobili!

Safi je na jednom događaju presreo Ronaldinja i potpuno nespremnom uspio da mu loptu provuče između nogu, ali to se nekada najboljem fudbaleru svijeta nimalo nije dopalo. Umjesto prihvatanja šale, Ronaldinjo je odlučio da loptom istog trenutka napuca "tiktokera", koji je ostao u čudu.

Iako je čuveni "Dinjo" bio poznat kao jedan od najveselijih fudbalera koji je zasmijavao publiku svojim sjajnim potezima i uživanjem u fudbalu, ovog puta to nije bio slučaj. Odreagovao je nervozno i ljutito, pa je bi Ronaldinjo očito volio da on ostane poznat kao onaj koji je ovakve finte "prodavao" drugima. Pogledajte kako je to izgledalo:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC