• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Divljački startovi, nokaut glavom i prekid - na prijateljskom meču: Sudija prekinuo duel poslije užasnih scena! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Ovo je trebalo da bude pripremna utakmica, a na kraju poslije čak četiri crvena kartona za jedan od timova nije ni završena!

 Haos na prijateljskom meču Francuske i Poljske Izvor: Twitter/samstreetwrites

Nevjerovatne scene viđene su na meču U18 reprezentacija Francuske i Poljske! Ovaj prijateljski susret nije završen već je prekinut u 77. minutu nakon što je na terenu izbila prava tuča, a mladi fudbaler "trikolora" Darnel Erik Bil je glavom nokautirao jednog od igrača Poljske! 

Rezultat je u tom trenutku bio 3:2 za Poljsku, ali je to potpuno palo u drugi plan poslije niza grubosti na ovoj utakmici. Sve je počelo žutim kartonima Belosijana i Gomisa u prvom poluvremenu, a onda je u 55. minutu meča Husni dobio direktan crveni karton. Šest minuta nakon toga je Belosijan isključen zbog drugog žutog i vidjelo se da utakmica odlazi u nepovrat...

Gomis je pratio potez svog kolege pa je i on pokupio drugi žuti u 72. minutu, a kada je Francuska ostala sa tri igrača manje na terenu Darnel Erik Bil je prvo sa leđa grubo startovao sa obje noge na rivala. Već tu je vjerovatno zaradio crveni, ali nije stao na tome.. Pogledajte šta je uradio:

Mladi fudbaler Sent Etjena je poslije starta stao, krenuo da pokazuje mišiće, a onda, kada mu je prišao igrač Poljske bukvalno ga je glavom nokatutirao! 

Kada se to desilo sudija je prekinuo meč i završila se ova prilično nesrećna prijateljska utakmica... Pogledajte i video nevjerovatnog starta i poteza igrača Francuske:

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC