• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sinoć nas je napustio veliki Radovan!" Emotivan oproštaj Partizana od svog čuvara - "jedinice" koja je donosila titule!

Autor Dragan Šutvić

FK Partizan se na emotivan način oprostio od svog nekadašnjeg čuvara mreže Radovana Radakovića.

 partizan se oprostio od radovana radakovića  Izvor: MN PRESS

Tužne vijesti za srpski fudbal došle su ovog ponedeljka, pošto je poslije duge i teške bolesti preminuo nekadašnji golman Partizana Radovan Radaković. Sa samo 51 godinom napustio nas je nekadašnji reprezentativac SR Jugoslavije i sjajni sportista.

Njemu je prije dvije godine dijagnostikovan difuzni karcinom želuca i od tada je trajala njegova velika borba sa ovom opakom bolešću, koju je nažalost na kraju izgubio. Od njega se emotivno oprostio i njegov Partizan.

"Ostali smo bez još jednog Partizanovca, bez druga i čovkeka. Sinoć nas je napustio i veliki Radovan Radaković. Počivaj u miru, naš Radače", navodi se u oproštaju crno-bijelih od nekadašnjeg čuvara mreže kluba iz Humske. 

Radaković je u Partizan stigao 2000. godine kao već formiran fudbaler. Već je imao iskustvo igranja u inostranstvu pošto je nastupao u Belgiji u Ližu, a u Srbiji je nastupao za Obilić, BSK i Borac iz Čačka. Kao fudbaler crno-belih uzeo je dvije vezane titule 2002. i 2003. godine, a 2001. je počela njegova "žetva" trofeja sa osvojenim kupom Jugoslavije. 

Nakon Partizana imao je epizodu u Šturmu iz Graca, potom je nastupao za Voždovac i Kolubaru. Oprobao se kao trener u Mladenovcu, Kolubari, Smederevu, Radničkom iz Kragujevca i OFK Vršcu, ali ga je bolest spriječila da nastavi perspektivnu trenerku karijeru. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i obo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC