• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksiju dosadila pitanja o Halandu - "Nisam kuvar da tražim recept": Srbija igra važan meč, a dvojica ne mogu na teren!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije još jednom upitan za Erlinga Halanda.

 Dragan Stojković o meču Norveška - Srbija Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije otputovala je u Oslo gdje će igrati poslednji meč u ovom izdanju Lige nacija i protiv Norvežana pokušati da stigne do veoma važne pobjede. Dan pred meč koji ima veliki značaj za reprezentaciju Dragan Stojković govorio je na konferenciji za medije. Srpski selektor dotakao se dvojice igrača u najavi meča - izostanka Sergeja Milinković-Savića i Erlinga Halanda kojeg treba zaustaviti tokom utakmice.

Kao i inače, Dragan Stojković je pred medijima najavio da već zna tim koji će izaći na teren, a vjerovatno mu je najveća dilema bila u veznom redu. Zbog žutih karton SMS ne može na teren, pa će neko morati da zauzme njegovo mjesto. Možda će to biti Luka Ilić, koji je dobio priliku u finišu meča protiv Švedske u Beogradu, kada je upisana ubjedljiva pobjeda (4:1).

"Naravno da u glavi opet imam startnih jedanaest, bez obzira što imamo određene kadrovske probleme. Ne možemo da računamo na Milinković-Savića i Račića. Sergej je zaista važan igrač u našem timu, ali tu su i drugi momci i ne sumnjam da ću naći pravo rješenje, odnosno igrača koji će umjeti dostojno da ga zamijeni. Ja sam trener koji voli da njegova ekipa igra lijep i atraktavan fudbal, tako će biti i sutra u Oslu", ispričao je Dragan Stojković.

Naravno, najviše očiju biće upereno u Erlinga Halanda, najopasnijeg igrača Norveške i čovjeka koji u Engleskoj teroriše golmane po Premijer ligi. Norvežani će od njega najviše očekivati, a meč u Sloveniji pokazao je da on može da bude i bezopasan u dresu nacionalnog tima. Vidio je to i Piksi...

"Nisam kuvar pa da tražim recept za Halanda. Rekao sam mnogo puta da se radi o fantastičnom igraču koji igra u jednom od najskupljih timova na svijetu. Okružen je u Mančester sitiju saigračima vrhunske klase i naravno da u toj sitiaciji njegov talenat dolazi do punog izražaja. Ipak, utakmica koju je Norveška izgubila prije dva dana od Slovenije potvrđuje da i za njega ima rješenja. Zaista ga je teško zaustaviti, ali nije nemoguće. Treba biti maksimalno skoncentrisan, voditi računa o njihovim centaršutevima sa krila, o kontranapadima i ne dozvoliti mu da u našem šesnaestercu dobije puno prostora", rekao je selektor Srbije.

Meč između Norveške i Srbije igra se u utorak u Oslu, a Srbiji bi velika pobjeda na ovom teškom gostovanju donijela velike stvari. Nacionalni tim preselio bi se u diviziju A Lige nacija i igrao protiv najboljih ekipa u Evropi, dok bi pred žrijeb za kvalifikacije pred naredno Evropsko prvenstvo bili u drugom šeširu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC