• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Argentinac upoznao najboljeg ikad, pa otrčao na tetovažu: Zbog Mesijevog autograma odmah je "išarao" ruku! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Mladi čuvar mreže Francisko Ranijeri tetovirao je potpis Lionela Mesija kojeg smatra za najboljeg igraka.

 golman istetovirao mesijev autogram  Izvor: Instagram/franranieri04/printscreen

Fudbalska reprezentacija Argnetine prethodnih dana boravila je u Majamiju, a Lionel Mesi bio je u centru pažnje i ovog puta. Tokom upoznavanja reprezentativaca i fudbalera Intera iz Majamija, san iz djetinjstva ispunio se mladom golmanu Francisku Ranijeriju (18), koji je upoznao idola. Tom prilikom zatražio je autogram, a zatim šokirao fudbalski svijet i samog Mesija.

Odmah nakon druženja mladi Argentinac koji brani u akademiji kluba sa Floride iskoristio je Mesijev potpis na ruci kako bi dobio tetovažu koju je oduvek želio. Po istim linijama umjetnik mu je iscrtao autogram slavnog fudbalera, pa će sada Lionel Mesi zauvijek biti uz Franciska koji ga smatra najboljim igračem svih vremena.

Ovo nije ništa neobično kada su u pitanju Argentinci. Oni trenutno toliko vole Lionela Mesija da na svaki kontakt sa njim tokom meča skaču spremni za tuču, a većina reprezentativaca više bi voljela da Leo osvoji Mundijal nego da oni budu na spisku putnika za Katar. O tome je nedavno govorio i Luis Ibanjez, koji je potvrdio kakav Mesi ima status u Argentini. Otuda ne čudi tetovaža Ranijera:

"Najbolji dan u mom životu. Juče sam ispunio san. Dijelio sam teren sa igračima kojima se divim, sa svojom reprezentacijom. Upoznao sam svog idola, najboljeg igrača u istoriji, nevjerovatnu osobu na terenu i van njega, moj primjer koji treba da slijedim! Emocija što sam te vidio i što si pristao da mi potpišeš ruku je neopisiva. Leo, ispunio si mi san i svaki dan kad pogledam u svoju ruku pamtiću emociju koju sam osketio kada sam te sreo. Ne mogu da opišem riječima koliko si sjajan! Toliko odricanja i toliko stvari ostavljenih po strani, da živim snove kakvi su mi se ispunili juče. Mogućnosti koje mi ovaj sport pruža! Sada više nego ikada želim da nastavim sa ovim", napisao je u Instagram objavi mladi golman.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC