• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ako će tako da nas pobijede, ja ne znam šta je fudbal": Piksi deklasirao Norvežane, pa pecnuo pred kamerama!

Autor Dragan Šutvić

Zanimljiva izjava selektora Srbije nakon trijumfa u Norveškoj, gdje domaćin nije mogao da parira "orlovima".

 piksi poslije utakmice norveška srbija  Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije predvođena selektorom Draganom Stojkovićem pokazala je silu na gostovanju Norveškoj i osvajanjem grupe u Ligi nacije preselila se u elitni rang ovog takmičenja. Ujedno, to je bila i sjajna uvertira za Mundijal koji će srpsku reprezentaciju dočekati za nešto manje od dva mjeseca. Dragan Stojković ne misli o tome, a nakon meča u Oslu analizirao je igru nacionalnog tima.

Selektor Dragan Stojković prebacio je čestitke na račun fudbalera koji su ostvarili još jednu veliku pobjedu, a zatim govorio o fudbalskim idejama koje je želeo da implementira u nacionalni tim. Ekipa pobjeđuje, ali ne bilo kako. Ekipa pobjeđuje baš onako kako on to želi!

"Ne znam baš šta da kažem. Bilo je malih problema u startu, što je i normalno. Ali do izražaja je došla naša pas igra i naše ideje. Donijele su i ovu prednost i zasluženu pobjedu na kraju. Drago mi je da naše ideje daju rezultate. Nije važno samo pobijediti, bitno je i na koji način se stiže do pobjede. Potpuno zaslužena pobeda. Čestitke igračima na igrama u Ligi nacija, zavrili smo prvi što nam je bio cilj. Evo, tu je, zasluženo", rekao je selektor Srbije.

"Srbija uvijek ide na pobjedu i uvijek želi da pokaže dobar fudbal, napadački i atraktivan. Nebitno s kim igramo. Da, napravili smo lijepe stvari, zahvaljujući zdravoj grupi igrača koja razume taktičke zamisli koje tražimo od njih. Solidarnost na i van terenu, vidjeli ste radost poslije drugog gola. Oni pokazuju da su tim i to me raduje. Potpuno smo nadigrali Norvešku, jer ako će duge lopte da pobijede tehniku, ja onda ne znam šta je fudbal", dodao je Piksi.

Upitan za Svjetsko prvenstvo koje reprezentaciju Srbije čeka u novembru, selektor Srbije nije želio da previše komentariše. "Ma ima vremena...", zaključio je Dragan Stojković Piksi.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC