• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaleru Partizana smjestili lažni intervju u kom proziva klub! Andrade u nevjerici: Osjećam se užasno, ovo je istina!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vezista Partizana Patrik Andrade morao je da se oglasi na društvenim mrežama i objasni da nije tačno ono što je jedan medij u Azerbejdžanu prenio kao njegovu navodnu izjavu o klubu iz Humske.

 Patrik-Andrade-demantovao-lazan-intervju-o-Partizanu Izvor: MN Press/Instagram/screenshot/patrick__andrade27

Fudbaleri Partizana našli su se na stubu srama, nakon što su u srijedu eliminisani u šesnaestini finala Kupa Srbije od drugoligaša Radničkog iz Sremske Mitrovice. Iako su vodili do 92. minuta meča, na kraju su ispali poslije katastrofalnog izvođenja penala, što je bio jedan od tri najteža poraza crno-bijelih u nacionalnom kupu u posljednjih 30 godina.

Ali dok Mitrovčani slave, u Partizanu je bilo onih koji su prolazili kroz još neke neprijatne situacije. To je bio slučaj sa Patrikom Andradeom, strijelcem jedinog gola za Partizan u Sremskoj Mitrovici, koji je na svom Instagram profilu demantovao da je dao intervju u kom je negativno pričao o klubu iz Humske.

Andrade se oglasio na svom Instagram profilu, nakon što je jedan sportski medij iz Azerbejdžana objavio navodne njegove izjave u kojima kritikuje Partizan i žali zbog prelaska iz Karabaga. Napisao je da je sve potpuna laž i demantovao da je uopšte davao takav intervju.

"Prije svega moram da kažem da se užasno osjećam jer moram ovo da napišem i objasnim rečenice iz intervjua koje nikada nisam dao, posebno ništa protiv Partizana! Jedina istina je da mi je od prvog dana ovdje kao kod kuće, da su me svi saigrači prihvatili na najbolji način i sa svima sam u odličnim odnosima. Tačno je – loše smo počeli, otišlo je 11 igrača, promijenio se trener. Ali istina je i da smo se vratili i počeli da igramo sjajan fudbal! Ko će igrati i na kojoj poziciji zavisi samo od trenera i to svaki profesionalni fudbaler zna. Nije tačno da sam se pokajao što sam došao u Partizan! Nikada nisam rekao tako nešto! Moja porodica je ovdje, imamo sjajan život i proći ćemo kroz sve uspone i padove zajedno, kao tim", stoji u poruci Patrika Andradea.

Inače, fudbaler sa Zelenortskih Ostrva je objavio i dijelove intervjua za koje tvrdi da nije dao. Ovo su sporne riječi zbog kojih je Andrade morao da se oglasi i istakne da ih nikada nije izgovorio:

"Prije dolaska u Partizan zvali su me uz riječi da ću uživati u svemu i da ćemo igrati dobar fudbal. Ali došao sam ovdje i sve je bilo drugačije. Tim ima samo 15 igrača, drugim riječima, ne možemo da igramo 11 protiv 11 na treningu. Iako se mnogo borim, ne mogu da igram na svojoj poziciji, zato je sve što mi govore drugačije. Nikada nisam bio tako srećan kao u Karabagu. Moj dom je bio tamo i nisam morao da odem. Nisam bio srećan što sam pogriješio i kasno je da ispravim ovu grešku. Definitivno ću se vratiti jednog dana tamo. Ako bude ponude, neću razmišljati dvaput", bile su riječi koje su u Azerbejdžanu pripisali Andradeu, a koje je on demantovao na svojim društvenim mrežama.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC