• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italijani otkrili što je Vlahović bio na mjestu pljačke: Banditi napali Di Mariju, a Dušan živi na istom mjestu?!

Autor Haris Krhalić

Srpski fudbaler zatekao se u kući svog saigrača, što nije neobično imajući u vidu da je njegov dom povezan sa Di Marijinim.

 Opljačkan Di Marija Vlahović bio na mjestu pljačke Izvor: Profimedia / Giuliano Marchisciano / Insidefoto/Sipa USA

Munjevitom brzinom italijanski mediji prenijeli su informaciju o napadu pljačkaša na kuću u kojoj su se nalazili Anhel di Marija i Dušan Vlahović. Na Apeninima je to bila glavna vijest sinoć, a sa lica mjesta stiglo je tek nekoliko informacija. Saznali smo da su pljačkaši pokušali da upadnu u dom argentinskog fudbalera, gdje se u tom trenutku nalazio i Vlahović, a sada su stigli novi detalji.

Po informacijama koje ima "Gazzetta", Dušan Vlahović nije slučajno bio na mjestu napada već i on živi u istom kompleksu! Srpski fudbaler nedavno se preselio u luksuzni dio Torina, a vila u kojoj on živi povezana je sa vilom u kojoj stanuju Di Marija i porodica argentinskog krilnog napadača.

I dok je mladi srpski golgeter uzdržan na društvenim mrežama, pa o kući u kojoj on živi nema mnogo podatak, Di Marija je bio lakša meta. Italijanski mediji pretpostavljaju da je tročlana grupa razbojnika zbog brojnih objava na društvenim mrežama primjetila da bi Argentinac mogao da bude laka meta za pljačku. On je svojevremeno već ima problem sa pljačkašima - dok je igrao za PSŽ - a sada je samo čudom izbjegao bliski susret sa njima.

Anhel Di Marija često pravi zabave u dvorištu koje, po informacijama Italijana, dijeli sa svojim novim komšijom Vlahovićem, a na druženje u bazenu, roštilj ili neku drugu vrstu aktivnosti povremeno budu pozvani i saigrači iz njegovog kluba. Argentinac se ovog ljeta uselio u novi dom i tada je to proslavio u društvu Dibale i Pogbe - prije nego što su mu se u Italiji priključili supruga i porodica. Vlahović je u ovaj dio grada stigao kasnije i do sada je uspješno sakrivao mjesto prebivališta od italijanskih medija.

Inače, kompleks od dvije vile u kojem trenutno žive dvije Juventusove zvijezde prethodnih godina koristili su drugi igrači ovog kluba. Prošle sezone tu su živjeli Rodrigo Bentankur i Aron Remzi, koji su u međuvremenu napustili klub. Urugvajac je sada član Totenhema, dok je Velšanin postao novi igrač Nice.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC