• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Levandovski spasio Barselonu od poraza, Liverpul pregazio Rendžers! Haos u Ligi šampiona - Katalonci pred ispadanjem!

Autor Haris Krhalić

Zanimljivi rezultati u LIgi šampiona...

 Liga šampiona 4. kolo rezultati Izvor: Profimedia

Barselona je zadržala teorijsku šansu za prolaz u nokaut fazu Lige šampiona, Liverpul je demolirao Rendžers pred premijerligaški derbi sa Mančester sitijem. To su dva vjerovatno najzanimljivija rezultata iz mečeva odigranih u srijedu uveče u elitnom takmičenju. Ćavijev tim se izvukao, pošto je italijanski tim imao šansu da sve riješi, Kristijan Aslani promašio je zicer u nadoknadi za pobjedu. Biće prava drama u posljednja dva kola, Barsi treba čudo, inače ide u Ligu Evrope.

Ćavijev tim je pred ispadanjem iz elite. Poslije četiri kola ima četiri boda u grupi C. Bajern je rutinski odradio posao, ima 12 bodova, Inter ima 7, što znači da je timu iz Milana dovoljno da u narednom kolu opravda ulogu favorita protiv Plzenja. Za to vrijeme Katalonci moraju da iznenade Bavarce i da navijaju za češki tim. Zvuči kao (ne)moguća misija. Bajern je obezbijedio prolaz, baš kao i Napoli i Klub Briž. Upravo je belgijski tim napravio senzaciju i u grupi sa Atletiko Madridom, Portom i Leverkuzenom prvi je obezbijedio prolaz u nokaut fazu i to remijem sa ekipom Čola Simeonea.

Kada su ostali mečevi u pitanju, posebna pažnja bila je na "Ajbroksu". Liverpul je poslije još jednog lošeg početka na kraju demolirao Rendžers (7:1). Duel je vjerovatno gledao i Pep Gvardiola, pošto će u nedjelju "ukrstiti koplja" sa timom Jirgena Klopa u derbiju Premijer lige koji će cijeli svijet gledati. Klop je napravio neka iznenađenja u postavi, odmarao je Mohameda Salaha i Tijaga Alkantaru, nije bilo povrijeđenih Luisa Dijaza i Trenta Aleksandera-Arnolda, dok se u tim vratio Endi Robertson. Poslije šokantnog gola Artfilda u 17. minutu na scenu je stupio Roberto Firmino koji je dao dva gola, uz asistenciju za Darvina Nunjeza. Onda je u 68. minutu ušao Salah i dao tri gola za pet minuta. Prvi u 76, pa onda u 80. i 81. minutu, tačku je stavio Harvi Eliot u 87. minutu. Bila je ovo preko potrebna pobjeda za "crvene" pred derbi.

REZULTATI:

Atletiko Madrid - Klub Briž 0:0
Napoli - Ajaks 4:2
Barselona - Inter 2:2
Leverkuzen - Porto 0:3
Plzen - Bajern Minhen 2:4
Rendžers - Liverpul 1:7
Sporting - Marsej 0:2
Totenhem - Ajntraht 3:2

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC