• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović pobjesnio na pitanje novinara! Htjeli da ga posvađaju sa trenerom, a on odbrusio - banalno!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dušan Vlahović nije nasjeo na provokativno pitanje o Maksu Alegriju.

 Dusanu-Vlahovicu-zasmetalo-pitanje-novinara Izvor: Twitter/Dazn/Screenshot

Srpski fudbaler Dušan Vlahović donio je pobjedu Juventusu nad gradskim rivalom Torinom (1:0) zapušivši tako usta svim svojim kritičarima koji ga osporavaju čitave sezone, a njegov učinak u odnosu na nastupe "stare dame" uopšte nije loš (sedam golova na 13 mečeva u svim takmičenjima). Ujedno, Vlahović je golom sačuvao posao svom treneru Maksu Alegriju čija ekipa nikako da napravi uzlet forme i nedjeljama mu se drma klupa, pa se tako često postavlja i pitanje njegove kompetentnosti, iako je višestruki šampion Serije A.

Tako je jedan novinar poslije utakmice Juventusa i Torina pokušao da isprovocira Vlahovića i da dobije negativan odgovor o Alegriju, međutim Srbin nije nasjeo na to i poručio je da je čitav tim uz svog trenera i u dobri i u zlu.

"To su banalna pitanja...", rekao je nezadovoljni Vlahović za "DAZN": "Naravno da pratimo ono što trener Alegri traži od nas. Uradili smo ono što je trebalo protiv Torina, to je da pobijedimo i ispunili smo cilj, a sada treba da nastavimo ovako. Moramo da nastanemo da rastemo i kroz teške trenutke. Mogu da igram i dobro ili loše, ali sam samo siguran da dajem 100 odsto svojih mogućnosti. Najvažnije je da smo pobijedili".

Srpski derbi, pardon torinski, pratio je i selektor Srbije Dragan Stojković koji je na jednom mjestu mogao da vidi čak petoricu reprezentativaca. U redovima "bikova" gledali smo blistavog Vanju Milinković-Savića, Nemanju Radonjića i Sašu Lukića, dok su u dresu Juventusa nastupali Dušan Vlahović i Filip Kostić.

"Pričao sam sa selektorom Piksijem prije nekoliko dana, znao sam da dolazi na stadion. Mislim da mu sad dugujem večeru...", rekao je Vlahović nakon utakmice.

Pogledajte

00:33
Gol Juventus
Izvor: ArenaSport
Izvor: ArenaSport

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC