• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahoviću, kapitenčino! Juventusovi navijači u transu: Dušan donio pobjedu u derbiju, pa "oteo" ulogu Alegriju! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski fudbaler bio je posebno zapažen tokom meča protiv Torina, i na terenu i kada je zamijenjen.

 Navijači Juventusa oduševljeni Dušanom Vlahovićem Izvor: Twitter/dusanxfedex/printscreen

Gradski derbi Torina igrao se u prethodnom kolu Serije A, a meč su po svim parametrima obilježili srpski fudbaleri. Pred očima selektora Dragana Stojkovića napadač Juventusa Dušan Vlahovićsavladao je golmana Torina Vanju Milinković-Savića - inače fantastičnog na ovom meču, dok su na terenu bili još Filip Kostić, Saša Lukić i Nemanja Radonjić.

Ispostavilo se kasnije da je Vlahovićev gol bio dovoljan timu Maksa Alegrija, a srpski fudbaler izašao je nekoliko minuta prije kraja utakmice. On je obukao marker i sjeo na klupu za rezervne igrače, ali nije ga dugo držalo mjesto. Na snimku koji se pojavio i sada kruži društvenim mrežama vidi se kako Vlahović "pomaže" Alegriju i da njih dvojica zajedno motivišu tim.

Kamere su uhvatile kako Dušana Vlahovića dok dijeli savjete svojim saigračima, koji su u posljednjim trenucima meča pokušavali da odbrane "minimalac" nakon njegovog gola. U jednom trenutku srpski napadač viče ka terenu, u sljedećem aplaudira, a navijači su kupljeni ovakvim gestovima jer pokazuju koliko je bivšem igrači Partizana i Fiorentine stalo do tima. Neki ga nazivaju i kapitenom zbog ovakvih poteza, iako je Vlahović jedan od najmlađih igrača na koje Alegri računa.

Nakon veoma važne pobjede u derbiju, Juventus ima 16 bodova iz 10 odigranih mečeva, što je trenutno dovoljno za osmu poziciju. Za razliku od crno-bijelih, Vlahović se nalazi na vrhu pošto sa šest postignutih golova deli prvo mjesto liste strijelaca sa Ćirom Imobileom i Markom Arnautovićem.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC