• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novinar ne voli Srbina: Prodajte Dušana Vlahovića u januaru!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Italijanski novinar Đanluka Padovan tvrdi da je Juventus napravio grešku i da treba da proda srpskog napadača.

 Italijanski novinar apel Juventusu - prodajte dušana Vlahovića Izvor: Profimedia

Juventus treba da proda Dušana Vlahovića u januaru. To je poruka italijanskog novinara Đanluke Padovana koji baš ne voli srpskog napadača. I ranije je govorio protiv njega, a sada je ponovo podigao glas i savjetuje "Staru damu" da već za nekoliko mjeseci napravi transfer. Iako je jasno da zbog defanzivne taktike i stila igre koji forsira Masimilijano Alegri ni Dušan ni ostali igrači iz ofanzivnog dijela nemaju prave šanse, izgleda da je za njega glavni krivac Srbin.

O tome je pričao i selektor Dragan Stojković koji je pokušao da objasni zbog čega Dušan toliko bolje igra za nacionalni tim i koliko mu više odgovara Piksijev stil igre, ali izgleda da Padovan nije pratio njegove igre van Serije A. "Vlahović nije od koristi za Juventus. Ima internacionalnu vrijednost, tako da možda ne bi bilo loše da ga prodaju u januaru za oko 70 miliona evra. To što su izabrali njega, a ne Dibalu je bila greška. Prodaja u zimskom prelaznom roku bila bi na neki način zaštita investicije koju su napravili", rekao je Padovan za "Skaj sport".

Uprkos svim problemima koje ima sa Alegrijem i forsiranjem tog stila igre, Vlahović je najbolji strijelac Juventusa ove sezone. U italijanskom šampionatu dao je pet golova, dok je jednom pogodio i u Ligi šampiona. Već duže vrijeme se priča o otkazu za trenera Alegrija, navodno ima rok do Svjetskog prvenstva da "probudi" tim.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC