• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Puklo u Juventusu - Srbi su protiv Alegrija? Rasulo: Pola tima tjera trenera, a evo gdje su tu Vlahović i Kostić

Autor Nebojša Marković

Italijanski list otkriva koji igrači su navodno protiv ostanka Masimilijana Alegrija, a koja manja grupa igrača je i dalje lojalna treneru.

 Vlahovic-i-Kostic-protiv-Alegrija-kao-trenera-Juventusa Izvor: Profimedia/Jonathan Moscrop/Sportimage

Nastavlja se haos u Juventusu - torinski velikan trpi "šamare" iz nedjelje u nedjelju i stvari postaju sve gore po aktuelnog trenera Masimilijana Alegrija. Poslije poraza od Milana u derbiju Serije A, "stara dama" je ponižena u Ligi šampiona, pošto su u utorak uveče izgubili 2:0 od Makabi Haife u Izraelu.

To je dovelo i do oštre reakcije Andree Anjelija, a stanje u svlačionici Juventusa sada se čini nepopravljivo. Kako javljaju italijanski mediji, ekipa je podijeljena na dva tabora, na Alegrijeve lojaliste i oni koji bi treneru najradije vidjeli leđa - a u ovoj drugoj grupi navodno se nalaze i reprezentativci Srbije Dušan Vlahović i Filip Kostić!

"La Republika" ove srijede javlja da je stanje u timu sve gore pred derbi Torina narednog vikenda. Navodi se da je sve više igrača koji imaju loše odnose sa Alegrijem, ali i dalje postoje oni igrači kojima odgovara njegov ostanak na klupi "bjankonera". Među njima se navode Vojčeh Ščensni, Huan Kvadrado, Matija de Šiljo, Matija Perin i Danilo. Ali kakvo je stanje sa ostalima?

Isti list piše da je Vlahović trenutno nesrećan zbog stila igre koji Juventus igra pod Alegrijem, jer zbog njega on kao napadač najviše trpi. Juve ne stvara dovoljno prilika, srpski golgeter je često "odsječen" od ostatka ekipe i to mu se ne dopada. Za Filipa Kostića se navodi da Alegri nema idealne odnose ni sa njim. Navodno cijelu grupu igrača koji su protiv Alegrija predvode Manuel Lokateli i Veston Mekeni.

Anhel di Marija, Leandro Paredes i Pol Pogba se pominju kao igrači koji su daleko više fokusirani na Svjetsko prvenstvo nego sezonu koja je u toku, dok se Moise Ken takođe spominje kao igrač koji "nije lojalan" treneru Juventusa. "La Republika" podsjeća i da su tri igrača takođe bila protiv Alegrija i njegovog nimalo atraktivnog stila fudbala, a da sva trojica danas više nisu igrači tog kluba - Kristijano Ronaldo, Matijs de Liht i Denis Zakarija.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC