• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Agonija! "E, moj Vlahoviću, gdje si ti došao": Zvezdin dželat razbio Juventus, obrukali su se u Izraelu!

Autor Dragan Šutvić

Ne samo da bi Juventus mogao da ostane bez plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, nego je sada i Liga Evrope pod upitnikom.

 juventus izgubio od makabija  Izvor: Profimedia

Juventus je u seriji katastrofalnih rezultata i nije uspio da se vrati na pravi put čak ni u Haifi, protiv "dželata Crvene zvezde".

Makabi je slavio 2:0 (2:0) u meču četvrtog kola Lige šampiona, ali ne samo da su došli do pobjede - nego su ostavili i bolji utisak protiv ponovo bledog tima Masimilijana Alegrija. Tako će se poslije još jedne apatične utakmice "stare dame" navijači pitati dvije stvari - prvo, kako je moguće da Alegri i dalje vodi Juventus, a drugo gdje je otišao Dušan Vlahović, pošto se čini da će ponovo biti pod paljbom iako ni za šta nije kriv.

Možda će vas zanimati

Juventus je tako doživio četvrti poraz u posljednjih mjesec dana, a odigrali su tek osam utakmica, pa su na korak od eliminacije iz Lige šampiona, dok im je ugrožen i plasman u Ligu Evrope. Imaju samo tri boda do sada u grupnoj fazi, poput Makabija, a preostaju im utakmice sa Pari Sen Žermenom i Benfikom u kojima ćemo dobiti rasplet grupe.

Pobjedu izraelskom timu doneo je Omer Acili, fudbaler koji nije počeo mečeve sa Crvenom zvezdom zbog velike kontroverze tokom ljeta, a pogađao je u 7. i 42. minutu na asistencije Kornua i Pjeroa. Juventus je doživio još jedan problem na meču u Izraelu pošto je Anhel di Marija povrijeđen u ranoj fazi utakmice, dok njegova zamena Arkadijuš Milik nije mnogo toga promijenila u blijedom nastupu "stare dame".

Dušan Vlahović je odigrao svih 90 minuta i najbliži golu je bio u prvom poluvremenu kada je glavom probao da savlada Koena, koji je maestralno "izvukao" loptu iz gola, ali generalno kao i čitave sezone srpski napadač je dobio mali broj upotrebljivih lopti koje su mu neophodne da bi pogađao, kao u reprezentaciji Srbije.

Filip Kostić je ušao na poluvremenu i nije uspio da "razmrda" svoju ekipu, a vidjećemo da li će to učiniti potencijalni otkaz Alegriju koga za sada najviše čuva klauzula - Juventus će morati da mu plati 34 miliona evra ako ga otpusti.

Prvi gol izraelskog tima.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Drugi gol izraelskog tima.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC