• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus se obrukao u derbiju, Alegri se pravda! Trener opet ima izgovor: "Prestali smo da igramo"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Juventusa Masimilijano Alegri oglasio se poslije poraza od Milana.

 Maks Alegri o porazu Juventusa protiv Milana Izvor: Profimedia

Juventus je ponovo razočarao svoje navijače, pošto je u derbiju kola izgubio od Milana (2:0). Masimiljano Alegri ponovo je imao izgovore i objašnjenja za poraz. Iako se vidi da njegov stil igre ne odgovara igračima, uprava kluba još uvijek nije reagovala, mada se već neko vrijeme spekuliše o otkazu. Sigurno da mu ne ide u prilog prikazana partija.

Golovima Fikaja Tomorija i Brahima Dijaza domaćin je upisao tri boda, a ovo je bilo četvrto gostovanje u Seriji A na kom "stara dama" nije pobijedila, ima po dva remija i poraza.

"Igrali smo dobro u prvih dvadesetak minuta i onda smo počeli da vraćamo loptu unazad bez razloga. Oba gola mogli smo da spriječimo. Imali smo u nekoliko situacija brojčanu prednost u napadu i onda smo donosili pogrešne odluke i za to smo na kraju platili visoku cijenu. Moramo da regujemo na sve ovo i da ostvarimo pobjedu u Ligi šampiona protiv Makabija u utorak", rekao je Alegri.

Neke izmjene trenera iznenadile su sve, poput uvođenja Miretija umjesto Kostića ili Paredesa umjesto Lokatelija, onda je izveo i Vlahovića kao najboljeg strijelca tima i uveo Kina. Nije želio previše o tome da priča, već je pokušao da objasni šta nije bilo u redu u drugih 45 minuta kada se očekivalo da će njegov tim krenuti svom snagom u ofanzivu.

"Odigrali smo dosta loše u drugom poluvremenu, prije svega tehnički. Rekao bih da smo pali psihološki, ako se gleda broj grešaka. Nema mnogo toga da se kaže, napravili smo skoro identične greške kod oba gola. Nismo bili dovoljno agresivni, nismo dobijali duele. Ponavljam, moramo da reagujemo", zaključio je Alegri.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC