• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba iz Italije - Sergej u Juventusu po hitnom postupku!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

I slavni Juventus je shvatio - nemaju više šta da čekaju, žele zvijezdu Lacija da dovedu već u januarskom prelaznom roku.

 Juventus kupuje Sergeja Milinković-Savića Izvor: Profimedia

Fudbaleri Lacija razbili su Fiorentinu 4:0 usred Firence u ponedjeljak uveče, a još jednu majstorsku partiju prikazao je Sergej Milinković-Savić. Reprezentativac Srbije je upisao još dvije asistencije u derbi susretu, nastavivši sa fenomenalnim partijama ove sezone, a ova utakmica upalila je sve alarme u Torinu.

Jer kako je u ponoć objavila "Gazeta delo sport", Juventus više nema namjeru da čeka - spremni su da plate koliko je potrebno ne bi li Milinković-Savića doveli u svoje redove već u januaru 2023. godine!

Srbija punih 10 godina nije imala nijednog igrača u Juventusu, još otkako je Miloš Krasić napustio "bjankonere", a već naredne godine bi mogla da se pohvali trojicom igrača u tom klubu. Jer "stara dama" je odlučila da poslije Dušana Vlahovića i Filipa Kostića, krene i po popularnog "Serđentea".

"Gazeta" je ekskluzivno objavila vijest pod naslovom "Napad na Milinković-Savića: Juve želi da ga ima u januaru!", čime je jasno stavljeno do znanja kakvi su prioriteti torinskog velikana. Renomirani list ističe da je rukovodstvo Juventusa imalo hitan sastanak nakon poraza od Milana na "San Siru". Već imaju 10 bodova zaostatka za prvoplasiranim Napolijem, ali u klubu još uvijek ne namjeravaju da smenjuju Masimilijana Alegrija.

Izvor: Profimedia

Navodno, jedan od zaključaka bio je i da Alegri na raspolaganju nema dovoljno dobar tim, pa "Gazeta" sada javlja da će Juventus po hitnom postupku pokušati da namami Sergeja i dovede ga iz Lacija u kom nastupa već punih sedam godina. Na 12 utakmica ove sezone već ima četiri pogotka i sedam asistencija, pa su i u Juventusu konačno shvatili da je SMS stasao u fudbalsku zvijezdu koja bi i njima mogla da pomogne.

Sergeju ugovor u Laciju ističe na ljeto 2024. godine, predsjednik kluba Klaudio Lotito namjerava da Srbinu ponudi novi, još bolji, kako bi ga zadržao još bar nekoliko godina u Rimu, ali je pitanje da li će i Milinković-Savić željeti da ostane u klubu. Sa 27 godina, Sergej ulazi u najbolje igračke godine, a Juventus želi da mu ponudi borbu za trofeje i nastupe u Ligi šampiona, koje u Laciju ne bi imao u tako velikoj meri.

Podsjetimo, Juventus je prošlog januara platio 80.000.000 evra za Dušana Vlahovića, ljetos je za Filipa Kostića izdvojio još 13.000.000 evra. Sada se samo postavlja pitanje koliko bi u Torinu morali da "driješe kesu" za trećeg Srbina u svojim redovima...

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Koliko je ovaj put, 190 000 000?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC