• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gazda Juventusa "udario" na igrače: Treba da vas je sramota, ljut sam!

Autor Dragan Šutvić

Izgleda da Maks Alegri ne napušta Juventus ni nakon katastrofe protiv Makabija.

 anjeli kritikuje igrače juventusa  Izvor: Profimedia/Cristiano BARNI / ATP images

Ponovo su navijači Juventusa razočarani rezultatom i igrom svog kluba. Ne samo da je "stara dama" doživjela brodolom na gostovanju Makabiju iz Haife u Ligi šampiona, nego su ponovo odigrali katastrofalnu utakmicu nakon koje se naravno postavlja pitanje do kada će Masimilijano Alegri biti trener. Sudeći po riječima gazde kluba Andree Anjelija, smjena se ne sprema, možda i zbog toga što bi klub bio primoran da mu isplati čak 34 miliona evra...

Možda će vas zanimati

Umjesto toga, Anjeli je nakon utakmice poručio da čitava grupa mora da se sabere i vrati na pravi kolosijek, pritom kritikujući još jedan neočekivano loš nastup fudbalera, najskupljeg tima u Italiji.

"Teška noć, došao je trenutak da moramo da analiziramo šta se dešava. Ovo je jedan od najtežih perioda i trenutak da preuzmemo odgovornost. Maks Alegri je naš trener i to će i ostati, imamo potpuno povjerenje u njega. I ja se osjećam posramljeno i ljuto, ali ovo nije situacija u kojoj treba kriviti samo jednu osobu, već čitav kolektiv. Nije Alegri i naš igrač i doktor ili fizioterapeut. Imamo devet mečeva u 30 dana i treba da uradimo što je više moguće. Mogu da potvrdim da će Alegri ostati naš trener do kraja sezone", rekao je Andrea Anjeli za italijanske medije posle meča.

Alegri je bio kratak poslije utakmice i naveo je da je "teško objasniti šta se dogodilo", dodavši da svi zajedno moraju da izađu iz ovakve situacije tako što će raditi više nego ranije. Alegri smatra i da je njegov tim pao na testu karaktera, tako da će do derbija sa Torinom biti u karantinu.

"Moramo da se vratimo timskoj igri, sve radimo individualno. Anjeli kaže da treba da nas bude sramota? U pravu je, pristup je bio loš. Kad postane teško, onda je izazov još ljepši, moramo biti hrabri. Ne razmišljam o ostavci".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC