• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vinko Marinović nakon pobjede: Krupa je dobra ekipa, utakmica je mogla otići u drugom pravcu

Autor Haris Krhalić

Treneri Borca i Krupe prokomentarisali su današnji meč.

 Marinović i Ilić izjave nakon utakmice Borac Krupa Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Banjalučki Borac prvi je izborio nastup u osmini finala Kupa BiH!

Crveno-plavi su u lokalnom derbiju, igranom na stadionu u kanjonu Vrbasa, trijumfovali nad Krupom i obezbijedili prolaz dalje. 

Nakon utakmice medijima se obratio trener Borca Vinko Marinović koji je zadovoljan današnjom igrom svoje ekipe te je nahvalio današnjeg protivnika

"Čestitao bih svojim igračima, mi smo ovu utakmicu shvatili dosta ozbiljno. Igrali smo protiv ekipe koja dobro radi, ima perspektivu. Znali smo da nas očekuje dosta dobar protivnik", rekao je Marinović.

Marinović je pohvalio i trenera Krupe Vladimira Ilića.

"Pohvalio bih svog mlađeg kolegu koji radi dobar posao (op.a Vladimir Ilić). Krupa nam je zaprijetila, imala je dvije šanse kod rezultata 0:0, tako da je to moglo otići u drugom pravcu. Nakon prvog gola došla su još dva i mi smo napravili neke izmjene, a Krupa je poslije toga postigla jedan jako lijep pogodak", dodao je trener Borca.

"Ono što je najbitnije je da smo se plasirali u naredno kolo, a ekipi Krupe bih poželio mnogo sreće u nastavku", zaključio je Marinović.

Medijima se potom obratio i trener Krupe.

"Ono što je bilo evidentno u utakmici je, posebno prvom poluvremenu, da je Borac imao terensku inicijativu, a mi smo bili opasniji po gol. Nismo uspjeli da iskoristimo svoje šanse. Ono što smo naučili od ove utakmice je da nivo Premijer lige BiH ne trpi individualne greške, a mi smo danas napravili dvije. Upravo to je dovelo do toga da Borac vodi 2:0. Poslije toga utakmica je otišla u pravcu koji je više odgovarao Borcu", započeo je Ilić pa dodao:

"Nama nije prioritet bio ovaj kup, prioritet nam je prvo mjesto u Prvoj ligi RS. U ovom trenutku nemamo roster da igramo na tri fronta. Kada se sve sabere, ovo je bila dobra lekcija za nas i na kraju smatram da u Kupu BiH teško da smo mogli napraviti nešto više od ovog".

Ilić je na kraju čestitao još jednom ekipi Borca i poželio im sreću u nastavku sezone.

Preostali učesnici osmine finala, koja se igra sedam dana prije starta proljećnog dijela sezone, biće poznati sutra (19.10).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC