• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Posušja ponosan na svoj tim uprkos porazu od Borca: Dvije dekoncentracije u sudijskoj nadoknadi (FOTO, VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Uprkos dramatičnom porazu od Borca u sudijskoj nadoknadi, trener Posušja Goran Granić bio je zadovoljan i ponosan zbog igre svojih izabranika u 14. kolu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Gordan Granić Izvor: YOUTUBE/HŠK POSUŠJE/Screenshot

Istinski fudbalski triler se danas dogodio na "Mlakvama" u Novom Gradu, nešto poput utakmice finala Lige šampiona 1999. godine kada je u sudijskom vremenu Mančester junajted preokrenuo rezultat protiv minhenskog Bajerna!

Poslije 90 minuta igre, Posušje je stiglo do vođstva protiv Borca pogotkom Gabrijela Bobana i bilo na korak osvajanja gostujućih bodova, ali je poslije greške odbrane, Goran Zakarić u mat poziciju gurnuo Nedeljka Piščevića za izjednačenje.

Samo minut kasnije, u kaznenom prostoru je oboren Enver Kulašin, a sudija Miloš Gigović iz Gradiške je pokazao na najstrožu kaznu. Siguran ralizator sa bijele tačke za vrijednu pobjedu banjalučkog tima bio je pomenuti Zakarić - 2:1.

U izjavi za "Arenu sport", šef struke ekipe sa "Mokrog Doca" Goran Granić bio je prilično zadovoljan partijom svoje ekipe.

"Odigrali smo jednu odličnu utakmicu sa dosta sadržaja, prilika na obje strane, hrabro, ali na žalost meč bi sigurno bio još bolji da je teren bio u boljem stanju. Imali smo maksimalan respekt prema Borcu, ali nismo došli da se predamo. Momci su igrali hrabro, dosta visoko, nisu se predali, imali smo šansi i u prvom poluvremenu, imao je i Borac. Odlično smo otvorili drugo poluvrijeme, možda je Borac u jednom periodu imao dvije šanse i bio bliži golu. Ostalo je bilo u egalu. CIjela utakmica je mogla da ode i na jednu i drugu stranu. Dogodilo se da smo dali gol u 90. minutu, ali meč traje i u sudijskoj nadoknadi, gdje smo imali dvije dekoncentracije...Bez obzira na to, možemo biti ponosni i na ovome možemo da gradimo način na koji smo igrali", rekao je Granić.

Na pitanje da prokomentariše suđenje, čak osam žutih kartona i mnogo prekršaja, odgovorio je da ne bi posebno dramatizovao dijeljenje pravde.

"Utakmica je bila otvorena, visoki pritisak, malo teren, ideš da ukližeš pa udariš nehotice protivnika...Ne bih ja sad nešto dramatizovao oko toga. Mi želimo da igramo čvrsto, kontakt igru da protivnički igrači nemaju ni prostora ni vremena. U tom nekada i udariš rivala", dodao je trener posuškog tima.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC