• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Borca o dramatičnoj završnici protiv Posušja: Imao sam sličan preokret u trenerskoj karijeri (FOTO, VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vinko Marinović, šef struke Borca prokomentarisao je triler završnicu protiv Posušja u 14. kolu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Borac - Posušje 2:1 - izjava Vinko Marinović Izvor: Promo/HŠK Posušje

Istinski fudbalski triler se danas dogodio na "Mlakvama" u Novom Gradu, nešto poput utakmice finala Lige šampiona 1999. godine kada je u sudijskom vremenu Mančester junajted preokrenuo rezultat protiv minhenskog Bajerna!

Poslije 90 minuta igre, Posušje je stiglo do vođstva protiv Borca pogotkom Gabrijela Bobana i bilo na korak osvajanja gostujućih bodova, ali je poslije greške odbrane, Goran Zakarić u mat poziciju gurnuo Nedeljka Piščevića za izjednačenje.

Samo minut kasnije, u kaznenom prostoru je oboren Enver Kulašin, a sudija Miloš Gigović iz Gradiške je pokazao na najstrožu kaznu. Siguran ralizator sa bijele tačke za vrijednu pobjedu banjalučkog tima bio je pomenuti Zakarić - 2:1.

Vinko Marinović je u izjavi za "Arenu sport" nije direktno odgovorio na pitanje da li je vjerovao u pobjedu nakon što je Gabrijel Boban istrčao kontranapad i matirao Nikolu Ćetkovića.

"Imao sam i ranije u karijeri ovakav preokret", rekao je Marinović na početku.

"Prije svega bih čestitao svojim igračima. Uspjeli smo da izjednačili, a potom i dali drugi gol u nadoknadi. Sigurno to nije bilo lako, a cijela utakmica je bila zaista teška. U prvom poluvremenu smo imali dvije prilike, Posušje je pokušavalo da napravi kontranapade, uglavnom smo uspijevali da ih spriječimo. U drugom dijelu nismo najbolje otvorili, imali su taj slobodan udarac (prečka Tonija Jovića), takođe još jednu šansu, da bi na kraju uslijedila dramatična završnica", izjavio je Marinović.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC