• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kralj golova" posjetio Banjaluku i FS Republike Srpske: Stojim na raspolaganju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Aleksandar Đurić, legendarni fudbaler iz Singapura, jedan od najboljih strijelaca u svijetu fudbala, posjetio je danas Fudbalski savez Republike Srpske.

 Aleksandar Đurić posjetio FS RS VIco Zeljković Izvor: FS RS/Promo

Prijem mu je upriličio Vico Zeljković, predsjednik fudbalskih saveza Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

"Veliko nam je zadovoljstvo i čast što je Aleksandar Đurić prvi put posjetio Fudbalski savez Republike Srpske i nadamo se da će češće dolaziti iz Singapura i biti naš gost. Fudbal i sport spajaju ljude, daljina nije važna jer je jezik fudbala univerzalni. Posebno smo srećni i radosni što je jedan čovjek sa ovih naših prostora napravio takvu karijeru i postigao uspjeh, stekao bogato sportsko i životno iskustvo, te postao cijenjen na svim meridijanima", istakao je Zeljković, a prenio sajt FSRS.

Aleksandar Đurić je rođen 12. avgusta 1970. godine u Doboju, a 1992. godine bio je učesnik Olimpijski igara u Barseloni kao kanuista. Za reprezentaciju Singapura odigrao je 53 utakmice i postigao 24 gola, a kao igrač nastupao je za klubove u Mađarskoj, Belgiji, Australiji, Kini i Singapuru.

"Poslije 19 godina ponovo sam došao kući u Doboj, ovdje imam mnogo rodbine i prijatelja. Želja mi je bila da posjetim Fudbalski savez i lično upoznam predsjednika Vicu Zeljkovića, došao sam u Banjaluku kao prijatelj. Ovim putem želim da se zahvalim predsjedniku Zeljkoviću na prijemu i izdvojenom vremenu i fudbalu u Republici Srpskoj i BiH stojim na raspolaganju, ako mogu, na bilo koji način da pomognem i doprinesem još boljem razvoju, tu sam. Imam ogromno međunarodno iskustvo i želim da ga prenesem. Nadam se da će moje posjete Evropi biti u budućnosti češće", rekao je Aleksandar Đurić.

On je predsjedniku Zeljkoviću poklonio dres reprezentacije Singapura sa brojem devet, a u znak sjećanja na ovu posjetu Đurić je od predsjednika Zeljkovića dobio poklone sa suvenirima Saveza uz obaveznu konstataciju - vidimo se ponovo!

Pročitajte dva intervjua za naš portal koje je dao "kralj golova"!

Od stopiranja ka Olimpijadi do legende Singapura

Ratovao u Vukovaru, bio u zatvoru, igrao sa Piksijem i Ronaldinjom: Nestvarna priča najboljeg srpskog strelca za MONDO!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC