• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ima prvu meč loptu za evropsko proljeće: "Sada smo prvi i možemo kako mi hoćemo!", poručuje Gordan Petrić

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Treneru crno-bijelih nije bitna konačna pozicija na tabeli, već to da njegov tim i na proljeće igra evropski fudbal.

 Gordan Petrić najavio utakmicu Nice i Partizana Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana u četvrtak u Nici igraju meč u kojem mogu da "ovjere" plasman u nokaut fazu Konferencijske lige i to sa prvog mjesta, što bi značilo da bi preskočili prvu rundu eliminacija. Crno-bijeli su otišli na taj susret kao prvoplasirani u grupi, sa osam osvojenih bodova u četiri utakmice, dok je Nica druga sa pet poena.

"Već smo odigrali neriješeno u Beogradu 1:1, sutra će biti totalno drugačije, zato što smo mi sada prvi na tabeli i imamo prednost u odnosu na Nicu, pa možemo u ovoj utakmici da stojimo na terenu kako mi hoćemo. Nema potrebe da naši igrači budu u nekoj nervozi, već da budu rasterećeni, na maksimumu i da uživaju. Nica kao Nica na posljednjih par utakmica igra promjenljivo, ali to ne treba da nas zavarava, jer ima kvalitet da promijeni tok utakmice i da napravi problem", rekao je trener srpskog tima Gordan Petrić pred trening u Francuskoj.

Crno-bijeli bi pobjedom mogli da učine meč posljednjeg kola revijalnim. Narednog četvrtka u Humsku će doći Slovacko, na kraju grupne faze i u utakmici u kojoj neće biti publike. Petrić naglašava da niko u timu ne razmišlja tako daleko.

"Ne razmišljam da li ćemo završiti kao prvi ili drugi, već mi je kao treneru bitno da ispunimo cilj koji smo postavili i prije nego što smo počeli da igramo utakmice, da igramo na proljeće evropski fudbal. Bilo bi dobro da sutra dobijemo i da možemo da mirno sačekamo tu posljednju utakmicu, da možemo da radimo i stvari koje nismo planirali. Siguran sam da su momci koncentrisani i da ulaze u utakmicu kao da je prva, da pokušamo da sutra završimo. Oni su svjesni svega ovoga", dodao je Petrić.

Duel Nice i Partizana zakazan je za četvrtak u 18.45 časova. Francuski tim je od remija protiv Partizana u Beogradu 15. septembra doiživio tri poraza, uz dva remija i dvije pobjede, pa je trenutno 12. na tabeli Lige 1.

Pročitajte i ovo



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC