• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaleri Porta u avionu saznali da idu dalje u Ligi šampiona: Na telefonu gledali ludu završnicu u Madridu (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Svi u avionu Porta zauvijek će pamtiti noć kada su saznali da su prošli grupu Lige šampiona. Sve su gledali na telefonima!

 Porto slavlje u avionu Izvor: Twitter/Football Tweet

Fudbaleri, stručni štab i čelnici Porta zajedno su u avionu gledali kraj utakmice Atletiko Madrid – Bajer Leverkuzen, tokom kojeg su saznali da su opet prošli u nokaut fazu Lige šampiona. Trener Seržo Konseiso grlio je saradnike, a igrači su takođe zagrljeni skakali i proslavljali poslije nevjerovatne drame. Na ekranima su gledali kako sudija Klemen Turpan svira kraj, pa vraća igrače da Atletiko Madrid ipak izvede penal. A to nije bio jedini haos, jer su sudije pravile kontroverze i na meču Totenhem - Sporting.

U večeri u kojoj su sudije bile u prvom planu, Porto je na stadionu "Žan Brejdel" razbio Briž 4:0, u utakmici dva tima koja su prošla u sljedeću rundu. Srpski vezista Marko Grujić sjedio je na klupi portugalskog tima i bio je sa saigračima u avionu dok su slavili još jedan plasman u eliminacije u LŠ. Tamo su posljednji put bili u proljeće 2021, kada su igrali četvrtfinale protiv Čelsija, nakon što su prethodno eliminisali Juventus.

 Porto se plasirao u sljedeću rundu iako je katastrofalno počeo grupnu fazu, porazima protiv Atletika u Madridu (1:2) i kod kuće protiv Briža (0:4). Uslijedio je trijumf "zmajeva" protiv Bajera kod kuće (2:0), a zatim i odlučujući trijumfi u gostima – takođe protiv Bajera (3:0) i protiv Briža, čime je ipak ovjeren prolaz. U sezoni u kojoj Porto kod kuće "štuca" i zaostaje poslije 10 kola šest bodova za vodećom Benfikom, u Evropi ipak sve ide odlično, pa će sljedeće nedjelje meč Porto – Atletiko za domaćina biti revijalan, a gost će morati da napadne da bi ušao u Ligu Evrope.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC