• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobjesnio! Konte rekao samo ovo i otišao sa konferencije

Autor Haris Krhalić

Totenhemu je kontroverzno poništen gol u Ligi šampiona, a Italijan je održao burnu konferenciju za novinare.

 Konte nakon utakmice sa Sportingom Izvor: Twitter/SportsJoedotie/SkySports/Screenshot

Dugo će boljeti poništen gol Totenhema za pobjedu protiv Sportinga i Antonija Kontea i sve navijače engleskog kluba koji su u srijedu bili na stadionu u Londonu. Hari Kejn pogodio je u 94. minutu za trijumf 2:1 i plasman u sljedeću fazu Lige šampiona, ali je holandski sudija Dani Makeli poslije čak osam minuta gledanja snimka utvrdio da je engleski golgeter ipak bio u ofsajdu. Da li je zaista gol neregularan? Teško je procijeniti i poslije pregleda ovih slika:

"Da li bi ovakvu odluku sudija donio protiv nekog od 'top' timova? Volio bih da vidim da li bio toliko hrabar da donese ovu, ponavljam, nefer odluku. Lopta je bila ispred Kejna. Izvinite, ali veoma sam uznemiren, jer nekad ne možete da prihvatite situaciju. Nekad mislim da to nije dobro, jer ne vidim iskrenost u ovakvim situacijama, a kada to ne vidim, onda postanem zaista uznemiren", rekao je poslije meča Antonio Konte na konferenciji za novinare.

Poslije remija, Totenhemje i dalje prvi na tabeli Grupe D, ali i dalje može da ispadne kao četvroplasirani, jer ima osam bodova, dok Sporting i Ajntraht imaju po sedam, a Olimpik Marsej ima šest.

"Što se tiče utakmice, mislim da smo počeli sa niskim intenzitetom, Sporting je zaslužio da vodi, ali na kraju smo zaslužili da osvojimo tri boda. Sada ćemo zbog te odluke morati da čekamo posljednje kolo i meč protiv Marseja. Ponavljam, ovake odluke stvaraju veliku štetu. Nadam se da će klub to shvatiti i da će u pravim situacijama razgovarati sa ljudima sa kojima će morati da priča, jer u suprotnom samo će menadžer da govori o ovome. Mislim da bi klub trebalo da bude jak. Ponavljam, ove situacije nanose veliku, veliku štetu. Sada ne znamo šta će se dogoditi sljedeće nedjelje. Ako izađemo (na teren), onda ću htjeti da vidim šta će biti. Hvala vam svima", rekao je Konte i otišao sa konferencije.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC