• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Šta je sad? Ne čujem vas..." Luka Jović prozivao navijače, trener morao da ga brani od novinara!

Autor Dragan Šutvić

Luka Jović je dugo morao da trpi kritike na svoj račun, a sada kada je "proigrao" hoće da čuje one najglasnije šta imaju da kažu.

 luka jović prozivao navijače fiorentine Izvor: Profimedia

Srpski napadač Luka Jović "raspucao" se u oktobru i generalno igra odlično za Fiorentinu pošto je pogađao mrežu na prethodne tri utakmice, ako ne računamo susret protiv Lećea kada je iz igre izašao poslije povrede u trećem minutu. Time je Jović direktno odgovorio na brojne kritike sa kojima se nosi otkako je u ljeto 2019. godine potpisao za Real Madrid, a zbog brojnih okolnosti, za koje je dijelom i sam kriv, nije uspio da se nametne.

Možda će vas zanimati

Od tada je svaki njegov potez pod lupom, pa i utakmice u kojima ne postigne gol odmah se proglašavaju za katastrofu, posebno u Italiji gdje su nemilosrdni. I zato možda ne čudi kako je Jović počeo da slavi golove...

I poslije golova protiv Intera, kao i Bašakšehiru, srpski napadač se okretao ka publici i "utišavao je". Stavljao bi potom šake na uši i tražio od "kritičara da budu sada glasnijI", što nije ništa neuobičajeno u fudbalu i gotovo da je prirodna reakcija napadača koji se suočava sa velikim pritiskom. Ipak, bilo je i onih koji su Joviću zamjerili ovakvo ponašanje, tako da je u njegovu odbranu morao da stane i trener Vinčenco Italijano.

"Nije lako uklopiti se odmah poslije tolikog perioda neigranja. Znali smo da ćemo morati da ga čekamo. Sada nam vraća golovima a može da bude i još bolji. Proslava gola? On je osjetljiv momak, patio je na početku sezone... Mislim da nije želio da uvrijedi nikoga i aplaudirao je publici kada je izlazio. On samo želi da postiže golove i da usreći navijače", rekao je trener Fiorentine nakon utakmice sa Bašakšehirom i time jasno pokazao da je na Jovićevoj strani, iako je djelovalo da je bokesan na njega jer je nezagrijan izašao na teren protiv Lećea i povrijedio se.

Podsjetimo, Luka Jović je ove sezone postigao šest golova na 17 utakmica, a podigao je formu upravo pred Svjetsko prvenstvo u Kataru koje nas čeka za tri nedjelje.

Pogledajte

00:25
Luka Jović
Izvor: Twitter/goalsreplayg
Izvor: Twitter/goalsreplayg

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC