• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo se nije izvinio treneru!? Napravio skandal, a Ten Hag zbog njega "muca" na pitanja...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Erik ten Hag se zbunio kada je upitan da li se Kristijano Ronaldo izvinio ekipi i njemu zbog skandala.

 Kristijano Ronaldo se nije izvinio Ten Hagu Izvor: YouTube/Sky Sports Premier League/Screenshot

Kristijano Ronaldo je prošle nedjelje napravio skandal u Mančester junajtedu kada se na utakmici protiv Totenhema oglušio o naredbu svog trenera Erika ten Haga da uđe u igru, u kasnim trenucima utakmice. Odjurio je u svlačionicu i zbog toga je bio izbačen iz tima, ali se već vratio i postigao gol za "crvene đavole" na meču protiv Šerifa u Ligi Evrope, premda će se sa tog susreta više pamtiti promašaj.

Ten Hag je i ranije koristio Ronalda više u Ligi Evrope, dok ga nije bilo često u sastavu za Premijer ligu, a da li će se to promijeniti isključivo zavisi od njegove forme, možda još više od ponašanja...

Prvi korak Ronaldo je već napravio kada se oglasio putem Instagrama i poručio da će poštovati odluku trenera i da će dati sve od sebe da se vrati, međutim mnogi su primijetili da u saopštenju nije bilo riječi "izvini". Preko toga su očigledno prešli svi u Junajtedu, pa je Ten Hagu zasmetalo pitanje novinara "Skaj Sportsa" koj ije insitirao da čuje od njega iz prve ruke da li se Ronaldo izvinio treneru i saigračima. Čini se da po reakciji Holanđanina - ipak nije ili to ne žele da objelodane kako ne bi "pokvarili" ugled slavnog fudbalera?

Zamucao je dok je odgovarao na pitanje i pokušao da diplomatski odgovori kako ne bi bilo nove napetosti: "Pričao sam već dovoljno o tome, mislim da sam dao dovoljno objašnjenja... Srećni smo što je opet sa nama i Kristijano Ronaldo je važan igrač, golgeter, dao je protiv Šerifa i srećan sam zbog toga jer znam da mu je to potrebno da vrati samopouzdanje. Siguran sam da će biti još bolji".

Junajted već ovog popodneva od 17.15 igra protiv Vest Hema, a vidjećemo da li će se Kristijano Ronaldo naći u startnoj postavi ili ga opet čeka "grijanje klupe".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC