• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isplivao snimak - ovako se Kristijano posvađao sa trenerom: Pozvali ga da uđe, a poslije ovog poteza se zakuvalo (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Kristijano Ronaldo je sada u nemilosti i moraće da sačeka dok sljedeći put izađe na teren.

 Trenutak sukoba Ronalda sa trenerom Izvor: Profimedia

Prošlo je nedjelju dana od skandala koji je Kristijano Ronaldo napravio na meču sa Totenhemom kada nije htio da uđe u igru na poziv Erika Ten Haga, a sada je isplivao snimak na kome se jasno vidi kako je taj sukob započeo. 

Iskusni 37-godišnji Portugalac je u drugom planu kod Ten Haga i uglavnom sjedi na klupi, a pošto nije htio da uđe u igru u finišu meča Ten Hag je otkrio da mu to nije prvi put! Nakon što je odbio izmjenu, Ronaldo je prije kraja meča napustio teren, što je izazvalo burne reakcije javnosti.

Nakon toga je kažnjen, još uvijek trenira odvojeno od tima i morao je da plati ogromnu kaznu od nekoliko miliona evra, pošto mu je nekoliko nedjeljnih plata uzeto zbog kršenja discipline. Pogledajte momenat u kome on odmahuje prstom Ten Hagom i ne želi da uđe na teren:

Ipak nakon svega izgleda da je jako blizu njegov povratak u ekipu pošto je upravo holandski trener javno istakao da računa na svog napadača. 

"Kristijano ostaje važan dio tima i računam na njega do kraja sezone. Želim da bude u ekipi i da bude uključen u svaku utakmicu jer ima veliki uticaj", istakao je on.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC