• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nastavlja se "peckanje" Ronalda i Ten Haga: Trener saopštio lijepe vijesti, a samo će iznervirati Kristijana!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kristijano Ronaldo se vraća u tim Mančester junajteda, ali da bi igrao protiv Moldavaca u Ligi Evrope.

 Erik Ten Hag planira da Kristijano Ronaldo igra protiv Šerifa u Ligi Evrope Izvor: YouTube/SkySport/Sky Sports Premier league/Screenshot

Mančester junajted je suspendovao Kristijana Ronalda zbog skandala koji je napravio na utakmici Mančester junajteda i Totenhema (2:0), kada je odbio naredbu trenera Erika ten Haga da uđe u igru u samoj završnici, a o tome već tri dana bruje svi svjetski mediji.

Ronaldo se ubrzo oglasio na Instagramu - i nije se izvinio - dok je Ten Hag ostao pri svojoj odluci i objasnio je u razgovoru sa novinarima.

Ne samo da Ronaldo neće igrati protiv Čelsija ovog vikenda, nego mora da trenira sa omladincima i da još plati milion funti kazne zbog nediscipline, dok nakon svega toga na "Old Trafordu" očekuju da se stvari vrate u normalu.

To zvuči dobro u teoriji, ali u praksi teško je očekivati da će Kristijano Ronaldo kao osvajač pet "Zlatnih lopti" oprostiti treneru što ga je na neki način ponizio - i neće se zaustaviti na tome. Ten Hag je pomirljivo govorio pred medijima i najavio je da računa na Ronalda kada "odradi kaznu" i da mu je potreban za meč sa Moldavcima.

"Računam ja na Kristijana Ronalda, i to do kraja sezone. Ne računam na njega protiv Čelsija, a nakon toga nastavljamo dalje planove. Kristijano ostaje važan dio našeg tima. Nije sada u timu i održava formu za Šerif", rekao je Ten Hag koji izgleda da utakmicom protiv moldavskog šampiona želi da pokaže Ronaldu "za koje utakmice mu treba", što bi moglo da ga dodatno iznervira: "Želim da bude uključen jer ima uticaja na naš tim."

U međuvremenu se pojavila informacija da Mančester junajted planira da raskine ugovor sa Kristijanom Ronaldo i malo ko očekuje da će i poslije januara biti na Old Trafordu, a sve više se spominje MLS.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC