• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo nije samo izbačen iz tima, ima još... Niko ga nije ponizio kao Junajted, a briga ga za kaznu od milion!

Autor Haris Krhalić

Kristijano Ronaldo je ovog jutra trenirao u Karingtonu, ali ne sa prvotimcima Mančester junajteda.

 Kristijano Ronaldo će morati platiti milion funta Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo je napravio skandal u finišu utakmice Mančester junajteda i Totenhema (2:0), pošto je odbio da uđe u igru i otišao je u svlačionicu, a dan nakon incidenta Erik ten Hag donio je odluku da slavnog fudbalera odstrani iz tima. I dok se Ronaldo već oglasio i u saopštenju zaboravio da se izvini, počelo je njegovo trodnevno "služenje kazne" zbog nediscipline koje podrazumijeva nekoliko stavki.

Između ostalog, vlasnik pet "Zlatnih lopti" ne može da trenira sa prvotimcima koji se spremaju za meč protiv Čelsija, nego će iduća tri dana trenirati sa rezervistima, što i dalje može da se produži.

Britanski mediji navode da je Ronaldo u petak stigao u trening centar u Karingtonu u 8.30. Foto-reporteri su ga čekali, a Ronaldo je vjerovatno prvi put poslije dvije decenije bio primoran da trenira sa fudbalerima koji nisu u prvom planu kod trenera, dok za sada nema informacija da je to značilo i da će se manje truditi. Ako ništa, u Junajtedu već znaju da se neće još dugo zadržati u klubu pošto se čak priča o mogućem raskidu ugovora.

"Dejli Miror" prenosi da Kristijano Ronaldo nije kažnjen samo izbacivanjem iz prvog tima, nego će zbog nediscipline morati da plati još milion funti, što zaradi za oko tri nedjelje u klubu.

Kristijano Ronaldo je ove sezone inače potpuno pao u drugi plan u Mančester junajtedu i do sada je odigrao svega 12 utakmica (uglavnom ulazeći sa klupe, tako da je 691 minut bio na terenu) i doprinio je sa dva gola. Uglavnom je dobijao šansu u Ligi Evrope, dok u Premijer ligi "grije klupu".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC