• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldova prva reakcija - ovo je napisao poslije suspenzije

Autor Haris Krhalić

Portugalski fudbaler imao je šta da kaže nakon što ga je Mančester junajted suspendovao.

 Kristijano Ronaldo nakon kazne Izvor: Profimedia

Samo nekoliko sati nakon što je postalo jasno da je Mančester junajted doneo veliku odluku i Kristijana Ronalda izbacio iz tima jer je Portugalac odbio da uđe u igru na meču protiv Totenhema, oglasio se i glavni akter. Legendarni fudbaler obratio se svojim pratiocima na Instagramu, gdje je napisao poruku dužine tri pasusa, ali sa premalo konkretnih informacija o sukobu koji se dogodio.

Umjesto da ponudi svoju verziju priče, napadač koji je juče samovoljno otišao sa stadiona dok je meč još trajao, govorio je o profesionalizmu, svojim navikama i karijeri koja traje već dvije decenije. U njoj važno mjesto zauzima i poštovanje koje ukazuje ostalim akterima na terenu - saigračima, rivalima, trenerima, sudijama...

"Kao što sam uvijek činio tokom svoje karijere, trudim se da živim i igram sa poštovanjem prema svojim kolegama, protivnicima i trenerima. To se nije promijenilo. Nisam se promijenio. Ja sam ista osoba i isti profesionalac koji sam bio posljednjih 20 godina igrajući elitni fudbal, a poštovanje je uvijek igralo veoma važnu ulogu u mom procesu donošenja odluka. Počeo sam veoma mlad, primeri starijih i najiskusnijih igrača su mi uvek bili veoma važni. Zato sam se kasnije uvek trudio da dam primer mladima koji su odrastali u svim timovima koje sam predstavljao. Nažalost, to nije uvijek moguće i ponekad nas vrelina trenutka nadvlada", napisao je Kristijano Ronaldo u svojoj prvoj objavi nakon skandala.

Iako je sasvim jasno da ga je klub suspendovao i da u narednom periodu neće biti sa ekipom, Ronaldo je pokušao da pokaže zajedništvo. On je govorio o podršci saigračima, ali i ujedinjenosti u narednom periodu. "Trenutno samo osjećam da moram da nastavim vrijedno da radim u Karingtonu, da podržavam svoje saigrače i da budem spreman na sve u bilo kojoj utakmici. Prepuštanje pritisku nije opcija. Nikada nije bilo. Ovo je Mančester junajted, i ujedinjeni moramo da stojimo. Uskoro ćemo ponovo biti zajedno", zaključio je Portugalac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC