• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo otišao usred utakmice, a u svlačionici slavlje: Cijeli svijet bruji o skandalu, otkriveno šta misle saigrači!

Autor Dragan Šutvić

Kristijano Ronaldo se nesportski ponio na utakmici Mančester junajteda i Totenhema, a njegovi saigrači su to skroz ignorisali i slavili.

 igrači junajteda slavili bez ronalda  Izvor: Profimedia/TV Arena sport/Screenshot

Kristijano Ronaldo napravio je skandal u derbi susretu Premijer lige između Mančester junajteda i Totenhema pošto je sa utakmice otišao prije posljednjeg sudijskog zvižduka. U trenutku kada je Junajted vodio 2:0 i kada je postalo jasno da se Ronaldo uzalud zagrijavao i da ga Erik ten Hag neće uvesti u igru, odlučio je da odšeta u svlačionicu i da tako baci sjenku na dobru partiju svojih saigrača.

Možda će vas zanimati

Tako je u svim svetskim medijima Ronaldo postao važnija vijest od pobjede Junajteda, koju su donijeli Fred i Fernandeš u drugom poluvremenu, ali ako pitate njegove saigrače - nikoga to nije povrijedilo.

Kako piše "Atletik", Kristijano Ronaldo je otišao iz svlačionice i prije nego što su se njegovi saigrači vratili, tako da je već bio na putu ka kući kada je počelo veliko slavlje zbog pobjede nad Totenhemom. Pomalo je ružno što legenda kluba nije slavila sa ostalima jer mu je sujeta pogođena, pošto sigurno nije jedini fudbaler ove sezone koji je bio razočaran odlukom trenera da ne uđe u igru nakon zagrijavanja.

"Ronaldo nije samo napustio teren u 89. minutu, već je odmah otišao i sa stadiona prije posljednjeg zvižduka. Njegov izostanak nije se osjetio u svlačionici, u kojoj su njegovi saigrači slavili pobjedu", prenio je novinar Lori Vitvel.

Ružno ponašanje Kristijana Ronalda nije prokomentarisao ni njegov trener Erik ten Hag, rekavši da je vreijme da se priča o pobjedi i da će se kasnije baviti potezom Portugalca, ali očigledno je da postoje razmirice između njih dvojice jer je identičan potez fudbaler napravio i na prijateljskoj utakmici protiv Rajo Valjekana, kad je zamijenjen.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC