• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogledajte najsramotniji potez Ronalda u karijeri: Pokazao je da mu niko nije bitan sem samog sebe! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kristijano Ronaldo nije želio da sačeka kraj utakmice kada je vidio da neće ući u igru.

 Kristijano Ronaldo otišao u svlačionicu prije kraja utakmice Izvor: TV Arena sport/screenshot

Mančester junajted odigrao je jednu od najboljih utakmica sezone i u derbiju 12. kola Premijer lige savladao Totenhem (2:0), međutim zahvaljujći Kristijanu Ronaldu - niko o tome neće pričati. Zaboraviće se brzo golovi Freda iz 47. i Fernandeša iz 69. minuta, "utegnuta" odbrana ispred gola Davida de Hee, pa i doktorska partija Kazemira, sve zato što je Kristijano Ronaldo odlučio da u 90. minutu "ukrade šou" svojim saigračima.

Ronaldo nije počeo ni ovaj derbi jer "narušava" taktičku postavku Erika ten Haga, a kada je shvatio da neće ući ni sa klupe - odjurio je u svlačionicu prije nego što je sudija odsvirao kraj utakmice.

Najbolji strijelac u istoriji fudbala se zagrijavao, ali Holanđanin nije želio da ga uvede u igru i zbog toga je došlo do scene kakvu Ronaldo nikada nije napravio. Ponizio je svog trenera odlaskom u svlačionicu i sada definitivno možemo da kažemo da su istinite priče da se njih dvojica ne vole, iako su u javnosti govorili umjerenim tonom, pokušavali da prikažu stvari drugačije od onoga što je čitav svijet vidio...

Za dvije decenije profesionalne karijere, Ronaldo nikada nije napravio tako podmukao potez protiv svog trenera, ovoga puta i saigrača, pošto je pitanje i šta će oni misliti o lideru koji se "duri" što (opravdano) ne igra.


Očekivano, i Erik ten Hag je odmah poslije meča upitan da prokomentariše Ronaldov potez, a trener Junajteda je poručio da su to stvari s kojima će se "kasnije baviti", tako stavivši u prvi plan ono što je bilo ipak važnije - pobjedu njegovog tima kojom su se vratili u trku za Ligu šampiona.

Što se tiče Kristijana Ronalda, koji nije čak ni pozdravio djecu dok je odlazio u svlačionicu, biće veliko iznenađenje ako poslije januara i dalje bude fudbaler Mančester junajteda.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC