• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je potez Ronalda o kom će pričati fudbalski svijet: Pojaviće se tamo gdje ga niko nije očekivao zbog jednog čovjeka!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kristijano Ronaldo je do sada uvijek izbjegavao dodjele Zlatne lopte kada bi znao da neće pobijediti, ali ove godine će napraviti izuzetak.

 Kristijano Ronaldo će doći na dodjelu Zlatne lopte zbog Karima Benzeme Izvor: Instagram/Cristiano/Printscreen

Poznat je Kristijano Ronaldo po tome koliko ne voli da gubi. O tome su do sada pričali brojni njegovi saigrači, što sadašnji, što bivši. Ipak, i navijači širom svijeta su to mogli da vide, pošto se Portugalac nikada nije pojavljivao na ceremoniji dodjele Zlatne lopte, kada bi znao da on nije taj koji će je osvojiti.

Ali sada se Kristijano sprema da uradi nešto što nikada do sada nije i što niko od njega nije očekivao - doći će na ceremoniju iako je daleko od konkurencije koja bi mogla da dobije Zlatnu loptu. A sve zbog Karima Benzeme.

Osvajao je Ronaldo pet puta u karijeri nagradu za najboljeg igrača svijeta, ali je do sada bilo simptomatično da se nije pojavljivao na ceremonijama kada on nije bio u centru pažnje. Ali ovog puta će doći u Pariz u znak poštovanja prema svom nekadašnjem saigraču Karimu Benzemi.

Odavno je već svima jasno da će francuski napadač biti proglašen za najboljeg na svijetu u protekloj sezoni, pošto je na nevjerovatan način vodio Real Madrid do titula prvaka Španije i Evrope. A upravo je Benzema svojevremeno činio nevjerovatan napad Real Madrida koji je tri godine zaredom osvajao Ligu šampiona, kada je i Kristijano Ronaldo igrao za "kraljevski klub".

Očito je da će odličnu saradnju Portugalac ispoštovati svojim prisustvom. Informaciju o Ronaldovom dolasku potvrdio je "Parizijen", a ona se održava 17. oktobra u Parizu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC