• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mančester slavio u derbiju, Ronaldo ponovo napravio skandal! Portugalac se obrukao - svi pričaju o njegovom potezu!

Autor Dragan Šutvić

Mančester junajted pobijedio je Totenhem u derbiju kola, ali je opet u centru pažnje Kristijano Ronaldo.

 junajted pobijedio totenhem ronaldo otišao ranije sa terena  Izvor: Profimedia

Mančester junajted pobijedio je Totenhem u derbiju kola Premijer lige (2:0). Ponovo je u centru pažnje bio Kristijano Ronaldo i opet ne zbog dobrih stvari poput nekog poteza ili gola, već zbog toga što je napustio teren i otišao u svlačionicu prije isteka vremena.

Kada je sudija pokazao da će se igrati još četiri minuta u nadoknadi drugog dijela, Portugalac je ustao sa klupe i otišao. Njegov potez izazvao je mnogo kontroverzi i uprkos velikoj pobjedi "crvenih đavola", ponovo se više priča o njemu i o činjenici da je meč presjedio na klupi.

Možda će vas zanimati

Šokirani su bili i novinari koji su pratili taj meč.

"Otišao je vjerovatno u svlačionicu, sudija je pokazao da se igra još četiri minuta. Ovo je nepoštovanje prema navijačima, klubu, svima. Vode 2:0. Misli da je veći od ovog kluba. Sramota je, ne bih razumio ni da gube sa 2:0. Ovo je stvarno pokazatelj nepoštovanja. Nije klinac od četiri godine, čak i ako je recimo morao u toalet, može valjda da se strpi nekoliko minuta. Ovo je stvarno bruka", bile su riječi britanskih komentatora tokom programa uživo. Ronaldo je vidno nezadovoljan...

Junajted je mogao da slavi još ubjedljivije, najbolji pokazatelj toga je statistika. Erik ten Hag održao je lekciju Antoniju Konteu. Domaći tim imao je čak 28 pokušaja ka golu, od čega 10 šuteva u okvir gola.

Na drugoj strani "pijevci" su imali devet pokušaja, samo dva u okvir gola. Golove su dali Fred u 47. minutu i Bruno Fernandeš u 47.

Moglo je da bude još ubejdljivije, ali su najvažnija tri boda, ukupno 19 do sada i peto mjesto na tabeli, osam manje od prvoplasiranog Arsenala.

Nisu to bili jedini mečevi koji su odigrani. Liverpul je kod kuće pobijedio Vest Hem golom Darvina Nunjeza (1:0). Alison ih je spasao u ovom meču, odbranio je penal i zicer u nadoknadi vremena. Čelsi je remizirao sa Brentfordom (0:0), dok su pobjede upisali Sautempton i Njukasl.

REZULTATI:

  • Bornmut - Sautempton 0:1
  • Brentford - Čelsi 0:0
  • Liverpul - Vest Hem 1:0
  • Njukasl - Everton 1:0
  • Mančester junajted - Totenhem 2:0

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC