• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Junajtedu - opet se potukli fudbaleriI: Incident u svlačionici, pljuštale psovke i uvrede!

Autor Dragan Šutvić

Drugi put u posljednjih pet mjeseci izbila je tuča fudbalera Mančester junajteda, sada zbog debakla protiv gradskog rivala Mančester sitija.

 ponovo se potukli igrači mančester junajteda  Izvor: Profimedia

Mančester junajted se pobjedom nad Evertonom (2:1) vratio na pravi kurs, međutim i dalje postoje stvari koje nisu idealne, prije svega atmosfera i međuljudski odnosi. Tako je drugi put u posljednjih pet mjeseci odjeknula vijest da su se igrači Junajteda fizički obračunali. Prethodni put to je bilo u maju, kada nije saopšteno koji su se to igrači "crvenih đavola" sukobili, dok je sada iz Engleske stigla vijest sa imenovanim akterima incidenta.

Možda će vas zanimati

Prema pisanju britanskog tabloida "The Sun", sukobili su se Skot Mektominej i Lisandro Martinez, a sve se dogodilo nakon katastrofe u mančesterskom derbiju. Tada je Siti razbio Junajted na komadiće, bilo je 6:3 na kraju, pa nije iznenađenje što su glave bile veoma vruće po dolasku u svlačionicu.

Nezvanično, Erik ten Hag je poslije utakmice održao dugačak razgovor sa fudbalerima i svako od njih je mogao da se požali na ono što im najviše smeta i šta ih brine, pa su Mektominej i Martinez počeli da kritikuju jedan drugog.

Gotovo očekivano, zbog teških riječi su skočili jedan na drugog, čule su se uvrede i saigrači su ih razdvajali, a jedan od njih je poručio drugom da se "koncentriše na svoju je**nu igru".

Nije poznato da li je ove reči uputio Argentinac ili Škotlanđanin, ali sudeći po onome kako su odigrali utakmicu - može da važi za obojicu. Bili su ispod svakog nivoa i to su Erling Holand i Fil Foden znali kako da kazne, pa je Junajted pretrpio žestok poraz.

Ten Hag je izgleda uspio da ih smiri, čak je govorio da mu se sviđa što vidi strast kod svojih fudbalera, a na kraju je Junajted uspio da prevaziđe probleme i savlada Everton na "Gudison parku" uz 700. gol Kristijana Ronalda.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC