• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slijedi dvomeč sa Norvežanima, da li će Borac igrati u Banjaluci? Srijeda je "Dan D"!

Autor Dragan Šutvić

"Za sada je finansijska podrška za igranje evropskih utakmica potpuno izostala", istakao je predsjednik Borca Aleksandar Dakić.

 da li će odbojkaši borca igrati evropsku utakmicu u banjaluci? Izvor: Promo/OK Borac m:tel

Odbojkaši Borca debitovaće ove jeseni na evropskoj sceni, a pripreme za istorijski nastup u takmičenjima pod okriljem Evropske odbojkaške federacije u punom su jeku!

Igrači Miše Marjanovića će u drugom kolu Čelendž kupa odmjeriti snage sa predstavnikom Norveške, Vikingom iz Bergena, kojem bi trebalo da gostuju u prvoj utakmici 9. novembra. Revanš bi trebalo da se igra sedam dana kasnije u banjalučkoj dvorani "Borik", ali je domaćinstvi crveno-plavih još "u magli"...

Možda će vas zanimati

"Najvjerovatnije ćemo obje utakmice morati da igramo u Norveškoj zbog nedostatka finansija za organizaciju domaće utakmice. Za sada je finansijska podrška za igranje evropskih utakmica potpuno izostala. Da bismo odigrali jednu domaću i jednu gostujuću utakmicu na ovom nivou, potrebno nam je najmanje 30.000 KM. Prvi put u istoriji kluba igramo evropsko takmičenje i ovim putem obraćamo se svim institucijama i apelujemo na pomoć da bismo odigrali bar tu jednu utakmicu pred našim navijačima, što je želja svih nas u klubu. Do srijede nam je rok za prijavu domaćinstva i nadamo se da će do tada stići adekvatna reakcije od nadležnih", rekao je za MONDO predsjednik kluba Aleksandar Dakić.

Prvi čovjek Banjalučana, uprkos svim problemima, vjeruuje da crveno-plavi mogu da eliminišu rivala i plasiraju se u narednu rundu.

"Smatramo da imamo podjednake šanse za prolaz, te se sa pravom možemo nadati trećem kolu i najvjerovatnijem susretu s grčkim velikanom Panatinaikosom", istakao je Dakić.

Podsjetimo, Borac je na startu premijerligaške sezone stigao do trijumfa nad Modričom Novoprom rezultatom 3:1, a takmiči se i u Kupu Republike Srpske, u kojem je stigao do polufinala.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC