• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbojkaše Borca čeka nastup u Čelendž kupu! Iz kluba se oglasili - "Nagrada i bonus za sve prethodne sezone!"

Autor Dragan Šutvić

Crveno-plavi će nastupiti u trećem evropskom takmičenju po jačini.

 odbojkaši borca će igrati u evropi  Izvor: Promo/OK Borac

Odbojkaši Borca ove godine će, prvi put u istoriji kluba, zaigrati na evropskoj sceni!

Nakon što je tim Kaknja odustao od takmičenja u CEV Čelendž kupu, bh. kuća odbojke poslala je poziv Banjalučanima, koji su, nakon određenih obećanja kada je riječ o zatvaranju finansijske konstrukcije, odlučili da se upuste u ovu avanturu.

Možda će vas zanimati

Povodom nastupa u trećem po jačini evropskom takmičenju, crveno-plavi su se oglasili saopštenjem koje prenosimo u cjelosti.

"Banjalučki hram sporta će i ove godine biti domaćin na utakmicama evropskih takmičenja u odbojci. Priliku da svoj kvalitet pokažu na najbolji mogući način imaće naši odbojkaši koji će učestvovati u CEV Čelendž kupu.

Ovo je velika nagrada za naš klub, naš rad i naš rezultat u prethodnoj sezoni, kao i bonus za sve prethodne sezone u kojima smo bili u samom vrhu bh. odbojke.

Grad Banja Luka može biti ponosna na ove momke, koji su mnogo puta pokazali koliko vole ovaj sport, ovaj klub i ovaj grad, jer sa minimalnim uslovima i sredstvima (skoro nikakvim), već godinama daju 110% sebe u svakoj utakmici.

Pored naših odbojkaša i trenera Miše Marjanovića, koji je svojim raskošnim trenerskim talentom i znanjem nagrađen pozicijom selektora juniorske i kadetske reprezentacije BiH, uprava na čelu sa Aleksandrom Dakićem pruža sve napore kako bi obezbijedila sve što je potrebno za jedan stabilan odbojkaški klub, kakav bi trebalo da budemo.

Nastojimo da u najboljem svjetlu predstavimo Borac, Banjaluku, Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu na evropskoj sceni, a u domaćem prvenstvu bićemo opet tvrd orah mnogima.

Kakva je sudbina Borca u narednoj sezoni, opet je i za nas velika nepoznanica, ali nismo odustali od Evrope zbog manjka finansija, jer onda ne vidimo svrhu naše borbe, našeg prolivenog znoja na svakom treningu i utakmici.

Pomoć nam je potrebna, i za Čelendž kup i za dalji tok domaćeg prvenstva i Kupa. Ovim putem poručujemo svima da imaju sluha za naš kolektiv, a mi ćemo dostojno predstaviti Banjaluku i svakog ko nam na ovom putu bude podrška.

Aj Borac!!!", navedeno je u saopštenju kluba.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC