• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje nova sezona u odbojkaškoj Premijer ligi BiH, Borac m:tel na startu dočekuje Modriču

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nakon četvrtfinalnih utakmica Kupa Republike Srpske, na redu su borbe za premijerligaške bodove.

 Borac m:tel na startu nove sezone odbojkaške Premijer lige BiH dočekuje OK Modriču Izvor: Promo/OK Borac m:tel

Utakmicama četvrtfinala Kupa Republike Srpske u srijedu i četvrtak počela je nova odbojkaška sezona, a za vikend nas očekuje i start Premijer lige BiH.

Odbojkaši banjalučkog Borca m:tel na otvaranju nove sezone ugostiće Modriču. Dvije ekipe u različitom raspoloženju ući će u ovaj susret, koji je na programu u subotu od 19 časova u dvorani "Borik".

Banjalučani su pobjedom u Gradišci stigli do polufinala Kupa RS (0:3), dok su Modričani poraženi odRadnika, čime su završili takmičenje u kup takmičenju, te se sada okreću prvenstvu.

KUP RS

U četvrtfinalu Kupa RS postignuti su sljedeći rezultati: Gradiška - Borac m:tel 0:3, Tempo - Mladost 0:3, Gacko - Ljubinje 3:0 i Modriča - Radnik 0:3.

Odbojkaši Modriče superiorno su prošle sezone osvojili titulu u Prvoj ligi RS pobijedivši u svim utakmicama, a sada će imati mnogo veći izazov u najjačem rangu bh. odbojke. U prvom kolu će gostovati Borcu m:tel, koji je prošle sezone pokazao da je među najboljim ekipama u BiH, a slično se očekuje da će biti i ove sezone.

Odmah na startu prvenstva očekuje nas i veliki derbi. Domaljevac će ugostiti aktuelnog šampiona Kakanj, dok će posrnula Mladost biti domaćin Ljubinju.

Još jedan novajlija u ligi, ekipa Ilidže, biće domaćin Bosni, dok će u Brčkom biti odigran komšijski derbi između Jedinstva i Radnika iz Bijeljine.

Podsjetimo, nakon osam uzastopnih titula Mladosti, nevjerovatan niz Brčaka prošle sezone prekinuli su odbojkaši Kaknja, koji su stigli do sedme titule šampiona BiH.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC