• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uhapšen fudbaler Mančester junajteda! Optužen za silovanje, pa napravio još jedan skandal

Autor Haris Krhalić

Mladi fudbaler "crvenih đavola" Mejson Grinvud završio u policiji.

 Mejson Grinvud ponovo uhapšen Izvor: Profimedia

Jedan od najtalentovanijih fudbalera svijeta Mejson Grinvud (21) ne igra za Mančester junajted još od početka kalendarske godine pošto je optužen za napad i silovanje djevojke i tako će biti sve dok istraga ne bude završena, a sada se našao u povom problemu jer britanski mediji tvrde da je uhapšen. Nezvanično, razlog zbog kog je policija uhapsila Grinvuda je kršenje uslova jamstva pod kojima je sve vrijeme bio na slobodi.

Jedan od uslova bio je i da Mejson Grinvud ni pod kojim razlogom ne kontaktira navodnu žrtvu silovanja (18), a čini se da je upravo to uradio i zato je policija hitno reagovala.

Grinvudu je odmah policija pokucala na vrata i nakon što je utvrđeno šta je uradio, proveo je tri noći u policijskoj stanici. Mladi fudbaler se sumnjiči da je pretukao, silovao i prijetio da će ubiti svoju žrtvu, a od tada je većina sponzora raskinula ugovore sa njim uključujući i "Najki" čije je zaštitno lice trebalo da postane.

Mančester junajted je suspendovao Grinvuda i njegova karijera je sada pod velikim upitnikom pošto je godinu dana bez takmičarske utakmice, a trebalo je da ovo bude sezona u kojoj će se "probiti". Do sada je za "crvene đavole" odigrao 129 utakmica i postigao 35 golova. Da nije nasilnik i potencijalni silovatelj, Grinvud bi vjerovatno vodio danas napad Junajteda i maštao o mjestu na Svjetskom prvenstvu...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC