• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijela Engleska ustala protiv Ronalda, legende ga napale: On je razmaženo derište, uhvatio bih ga za vrat da to uradi!

Autor Haris Krhalić

Nikome se ne sviđa ono što je Kristijano Ronaldo uradio i sada su brojni bivši fudbaleri i reprezentativci to rekli javno.

 Legenda napale Ronalda Izvor: TV Arena sport/screenshot

Mančester junajted je odigrao najbolju utakmicu pod vođstvom Erika Ten Haga kada je savladao Totenhem 2:0, a taj meč je ostao u sijenci skandala koji je napravio Kristijano Ronaldo. Iskusni Portugalac koji je u drugom planu kod holandskog stručnjaka napustio je klupu prije kraja meča i to je izazvalo salvu kritika na njegov račun. 

Prvi koji se oglasio je legendarni danski golman Mančester junajteda Peter Šmajhel, koji je naglasio da razumije zašto je Kristijano ljut, ali ipak ne smatra da je ovo prihvatljivo ponašanje.

"Ovo je prvi put da mogu da kažem da sam razočaran njime. Inače ga podržavam, razumijem njegovu situaciju. Takav odlazak stvara sve što ne želimo u ovom trenutku. Znao je da će to biti potez za naslovnice. Ne trebaju nam takva ometanja i to je razočaravajuće", rekao je Šmajhel.

Odmah je svoje mišljenje dao i jedan od najboljih engleskih napadača ikada Geri Lineker koji je bio još oštriji. 

"Svi znamo kakav je sjajan igrač bio, ali otići s terena dva minuta prije završetka utakmice... Žao mi je, to je neprihvatljivo. To je jadno", rekao je Lineker. 

Nije na tome stalo, pa je pravu paljbu po Kristijanu osuo i nekada dugogodišnji napadač Aston Vile Gabrijel Agbonlahor. 

"Da, Ronaldo je jedan od najboljih i dao je 700 golova, ali ne možete da ne poštujete svoje saigrače i da se ponašate kao razmaženo derište", smatra Agbonlahor.

Nekadašnji reprezentativac Engleske Deni Mils bio je takođe jako razočaran odlukom Ronalda da napusti teren prije vremena. Istakao je da Ronaldo ima problem sa egom i da misli da je veći od kluba za koji igra. 

"To je apsolutna sramota. To je nepoštovanje prema timu, treneru, navijačima. Igrali su sjajno, vodili su 2:0, šta im može zamjeriti? Da su gubili 2:0, to i dalje ne bi bilo u redu, ali ja bih to nekako razumio", iskren je Mils, dok je nekadašnji napadač Junajteda Dion Dablin jasno rekao da bi uhvatio Ronalda za vrat da je bio na klupi!

"Vjerovatno bih ga uhvatio za vrat i pitao: 'Šta to radiš?'", istakao je Dablin. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC