• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nastavlja se srpska dominacija u Italiji - "Bleki" zakucao loptu u gol: Jović čekao na drugoj, Milenković pogodio! VIDEO

Autor Haris Krhalić

Sjajan potez srpskog fudbalera koji je donio prednost svom timu.

 Nikola Milenković pogodio protiv Specije Izvor: Twitter/betmarketbet90/printscreen

Srpski fudbaleri nastavljaju da nose Fiorentinu, a u meču 12. mkola Serije A strijelac gola je Nikola Milenković. Nekadašnji defanzivac Partizana uspio je već poslije 14 minuta da zatrese mrežu na gostovanju Speciji i tako donese "Ljubičastima" prednost koju na kraju nisu uspjeli da sačuvaju do poluvremena.

Bleki je u pomenutom 14. minutu bio najviši u skoku na prvoj stativi, a sjajnim potezom uspio je da savlada golmana domaćeg tima. Snimak iz nekoliko uglova pokazuje da u skoku niko nije mogao da parira srpskom defanzivcu, a kada su ga već ostavili bez nadzora, njemu uopšte nije bilo teško da zatrese mrežu.

Inače, ovo je bio prvi gol u sezoni za Nikolu Milenkovića, koji je u prethodnoj rundi upisao i prvu asistenciju u sezoni, kada je dodao loptu Luki Joviću za gol protiv Intera. Tada Fiorentina nije uspjela da stigne ni do boda, ali sada na gostovanju Speciji ima daleko bolju šansu za tako nešto. Pogledajte gol Milenkovića:

Ipak, Fiorentina je na kraju uspjela stići do sva tri boda golom Kabrala u 90. minutu.

Pogotkom Nikole Milenkovića nastavlja se niz srpskih fudbalera u Firenci. Luka Jović je tresao mrežu četiri puta na posljednja četiri susreta, a jedina utakmica u toj seriji na kojoj nije postigao pogodak bio je meč na kojem je poslije samo šest minuta izašao zbog povrede.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC