• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba! Opet je najbolji na svijetu - i ide tamo gdje ih fudbal ne zanima: Šok odluka Mesija, blizu je potpisa!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lionel Mesi ponovo igra u formi života, međutim izgleda da je biznis u ovom trenutku karijere bitniji za njega.

 Lionel Mesi prelazi u Inter Majami Izvor: Profimedia

Lionel Mesi igra najbolju sezonu još od 2018. godine i zbog toga Pep Gvardiola i superkompjuter ističu da će Argentina osvojiti Svjetsko prvenstvo u Kataru. Njegove brojke u Pari Sen Žermenu ove sezone su impresivne, ali svi se pitaju šta će se desiti nakon Mundijala i da li će Mesi nakon toga odlučiti da napusti klub. Već se spominjalo da bi Barselona željela da ga dovede u januaru, međutim mnogo realnije je da ode na drugi kraj svijeta.

Razlog? Čist biznis. Inter iz Majamija, klub čiji je će suvlasnik postati upravo Mesi, vjeruje da će slavni Argentinac postati njihov član i da će sve biti dogovoreno u narednih nekoliko mjeseci.

Očekuje se da Lionel Mesi sjedne za sto sa Dejvidom Bekamom, koji takođe ima udio u vlasništvu, pa da se dogovore kada je najbolji trenutak da najbolji fudbaler svijeta pređe u MLS. Ukoliko Mesi osjeti da bi mogao da osvoji još jednu Zlatnu loptu ili da dođe do još nekog velikog trofeja u karijeri, moglo bi da se desi da čitav posao propadne, ali prema sadašnjim procjenama sve ide u smjeru postizanja dogovora.

Razgovori će se najvjerovatnije nastaviti nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, a mnogi se pitaju gdje je tu PSŽ. I u ovom klubu se nadaju da bi mogli da ubijede Mesija da produži ugovor, posebno jer im Kilijan Mbape preti odlaskom, međutim pitanje je da li imaju nešto što mogu da mu ponude što ne bi odbio.

Podsjetimo, Lionel Mesi je ove sezone odigrao 17 utakmica za Pari Sen Žermen i na njima učestvovao u čak 25 golova - postigao je 12 i asistirao za 13. Statistika kao iz najboljih dana...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC