• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vratio se Mesi, ponovo igra kao nekada: Majstorija za majstorijom, već ima dabl-dabl učinak! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Lionel Mesi je podigao formu nakon što se nije našao na spisku 30 kandidata za "Zlatnu loptu".

 Lionel Mesi strijelac na meču PSŽ - Makabi Haifa Izvor: Profimedia

Makabi iz Haife nije naročito atraktivan protivnik, mnogi bi rekli i da je jedan od najslabijih timova u grupnoj fazi Lige šampiona, ali bez obzira na sve - poluvrijeme koje je Lionel Mesi odigrao protiv njih može se nazvati "skoro savršeno". Postigao je dva gola i asistirao za treći, dok je njegov tim prvi dio igre dobio 4:1 i - ako uzmemo u obzir rezultat iz Lisabona - gotovo sigurno je obezbijedio prolazak u narednu rundu.

Mesi je prvo lijepo gađao iskosa sa leve strane, sa ne više od osam-devet metara udaljenosti, da bi u 32. minutu prednost duplirao Mbape. I treći član "surovog napada" Nejmar je pogodio u 35. minutu, a idealno poluvrijeme zaključio je Mesi fantastičnim golom sa 18 metara, malo prije nego što će sudija poslati igrače na odmor.

Upravo taj drugi pogodak Lea Mesija podsetio je na njegove najslavnije dane, kada je sa ove pozicije bio nezaustavljiv, a mnogi su složni u oceni da je ova sezona možda i najbolja njegova od 2018. godine. Drastično je podigao formu pred Svetsko prvenstvo u Kataru i to se oseti i kroz igre Pari Sen Žermena, a sada kada je još podesio "nišanske sprave" - jasno je kakva će očekivanja biti od Argentine za nešto manje od mjesec dana.

Poslije slabe prve sezone u Parizu, Mesi na svom kontu već ima 11 golova i 11 asistencija, pa je prvi igrač u "ligama petice" koji je stigao do dabl-dabl učinka... Uživajte!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC