• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oni su najgori tim u istoriji Lige šampiona! Srbin ih poslao u ambis, a Crvena zvezda ih dobro pamti!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Po ovome je Rendžers ušao u istoriju Lige šampiona...

 Glaygov Rendžers najgori u istoriji Lige šampiona Izvor: Profimedia

Rendžers je najgori tim u istoriji Lige šampiona. Porazom od Ajaksa (3:1) i zvanično je ispisao negativne stranice istorije. Još prije ovog meča znali su da su eliminisani iz elite i da samo sa pobjedom od 5:0 mogu i do Lige Evrope. Ništa od toga se nije dogodilo, a poslije meča u Škotskoj njihov učinak u grupi ostaće zauvijek zapisan u ovom takmičenju. Nešto što će se potruditi što prije da zaborave. U svemu tome učestvovao je i Dušan Tadić koji je bio asistent za treći gol i pogodak Konsisaa u 89. minutu.

Rendžers je grupnu fazu završio bez poena (0 bodova) i gol razlikom od -20. Po tome su najgori ikada u najjačem evropskom takmičenju. "Igrali smo dobro u Evropi u posljednje tri godine, ali nismo na istom nivou kao Ajaks, pogledajte njih i njihov budžet. Doveli su i našeg bivšeg igrača Kalvina Besija. Mi se razvijamo i tako je kako je, postoji razlika. Ne možemo da se mjerimo sa njima", rekao je trener škotskog tima Đovani van Bronhorst u najavi utakmice.

Grupnu fazu Rendžers je započeo porazom od Ajaksa u Amsterdamu (4:0), pa je poražen kod kuće od Napolija (3:0), onda ih je Liverpul pobijedio na "Enfildu" (2:0), pa ih je tim Jirgena Klopa razmontirao na "Ajbroksu" (7:1). Napoli je bio ubjedljiv u Italiji (3:0), a onda ih je Ajaks pobijedio (3:1). Primio je ukupno 22 gola, a dao je samo dva... Škote je dobro zapamtila Crvena zvezda koja je ostala bez četvrtfinala Lige Evrope u martu ove godine iako je pobijedila sa 2:1 u revanšu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC